perjantai 15. lokakuuta 2010

Joulu tais tulla tänne meille ...


... Sillä uusi perheenjäsen kotiutuu noin parin viikon päästä. ♥ Poirot-tyttönen (sukupuoli vahvistuu viimeistään sitten joskus leikattaessa) on nyt noin kolmen kuukauden ikäinen, villinä syntynyt ja siten vielä ihmistä aristava söpöläinen. Silittää sain ja sylissäkin pysyi noin puolitoista minuuttia. ♥ Tykkää läppärin päällä makoilusta. 

Innolla odotan neitosen kotiutumista, vaikka nämä villimmät kissat omat haasteensa asettavatkin. Se luottamus on voitettava vaikeemman kautta, mutta leimaantuvatkin sitten "kesyttäjäänsä". :) Ensikodissa ei nyt oltu kauheasti yritetty pientä kesyttää, ettei muutto uuteen kotiin olisi niin karmiva toiselle.

Nyt on kissanruuat ja lelut hankittu, vanhat kipot, kupit ja hiirulaiset kaivettu kellarista. Huomenna haen vielä erään ah-niin-ihanan sisustuselementin eläinkaupasta, toivottavasti ei tämän kissan kohdalla ole turha ostos, Essi kun mokomalla ei olisi mitään tehnyt tasapaino-ongelmiensa kanssa. ♥ Ja se kuljetuskoppakin pitäisi muistaa hankkia, edellinen sattui jäämään äitini auton alle piakkoin Essin kuoltua.

Suunnilleen tärisen innosta. ♥

8 kommenttia:

 1. Voi kun ihanaa ja kaunis kisu, toivottavasti saatte hänestä ihanan ystävän, kesyttäminen on haastavaa, mutta palkitsevaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä, suloinen kissa on :)

  VastaaPoista
 3. Hän on ihana. <3 Itsekin vielä joskus öisin hätkähdän siihen, kun ihan kuin olisi toinen kissoista hypännyt jaloille, vaikka jouduimme miun mussuista luopumaan jo 2,5vuotta sitten allergia epäilyn takia. :((

  Onnea ihanasta uudesta tulokkaasta. :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanaa! Onnea uudesta perheen jäsenestä ja nuin söpönen vielä ! =)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta :) Ihana uutinen. Kissasi kotiutuu sitten samoihin aikoihin kun oma kissani. Ehkä vähän aikaisemmin.

  VastaaPoista
 6. Sarppu - Kiitos! Vähän jännittää, mimmoinen kissa sieltä arkuuden alta sitten paljastuukaan, mutta onneksi olen täyskissahöpsö ja on noista kissoista jo entuudestaankin kokemusta. :)

  Retrohullu - Kiitosta!

  huuuhtala - Kiitos! Voi että, allergiat on kyllä ikäviä. :( Itse seurustelin aiemmin pidempään kissa-allergisen miekkosen kanssa, ja kyllä sitä aika tavalla sai miettiä voisinko kuvitella luopuvani kissoista... :/

  piitzi - Kiitos kiitos! :)

  Christin - Kiitos! Me päästäänkin sitten aika samoihin aikoihin ihmettelemään tulokkaita. :D

  VastaaPoista
 7. Voi mitä uutisia! Ihanaa! :D On niin kaunis kisunen, että voih! KKY:ltä ilmeisesti? (Ei sillä, että mä itse kodittomia kissoja ikinä katselisin... xD ) Ainakaan kuvien perusteella ei mitenkään mahdottoman aralta vaikuta, joten etköhän sä tuosta nopeasti seurakissan saa :D

  VastaaPoista
 8. kitinen - Eikös ookin söpö! KKY:ltä joo. :D Miulla on niiden kissapörssi heti bookmarkeissa ja harvase päivä käyn siellä katselemassa. Poirot sykähdytti jotenkin heti, mutta mie kyllä aina ihastunkin niihin raasuihin... :)

  Mutta kuulemma on jo viimeisen kahden viikon aikana kesyyntynyt huimasti! Ensikodissa oltiin oikein toiveikkaita sen kesyyntymisen suhteen, kunhan pentu pääsee rauhalliseen ympäristöön, jossa ei mielellään monia eri ihmisiä (löytyy helpommin se, johon leimaantua). Mielekiinnolla odottelen, mimmoinen luonne sieltä paljastuukaan. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...