sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Työhuone edistyy...?

Kivaa sunnuntaita kaikille! Mulla on viikko kulunut enemmän tai vähemmän touhutessa. Niin myös nyt sunnuntaina. Työt eivät millään huvita ennen kuin työhuone on jotenkuten inhimillinen. Työstetään siis sitä. Edistystäkin on tapahtunut, vaan vielä on pitkä matka.

Pari ideaa on. Romuhuoneesta tähän siirtyy jossain kohtaa loput Muuramen mustasta kaapistosta. Ne ovat tulossa tuon oven vieressä olevan yksikön viereen jatkoksi, jolloin samanlevyisiä yksiköitä on yhteensä neljä. Näissähän hallitseva väri on tosiaan se musta, vain ovet ovat valkoiset.

Myös työpöytä on löytänyt oman paikkansa, koska modeemin pistoke on tuolla seinällä sopivasti tyrkyllä ja johtoviidakko kissojen kanssa ei ole paras ratkaisu (Frida koittaa niitä nakerrella). Työpöytä ja sen laatikosto ovat molemmat väriltään mustia.

Koivun väriset matalat kirjahyllyt ovat epäkäytännölliset. Hyllylevyt on kiinteästi naulattu kiinni, ja mapeille niissä on tilaa nihkeästi. Kirjahyllyjä on yhteensä kahdet, ja molemmat olen ajatellut pistää kiertoon Fidaan, koska voin työnantajan piikkiin ostaa kunnolliset mappihyllyt tilalle. Ajatuksissa on Ikean Billy, mutta haluamaani kokonaisuutta ei saa mustana. 40 ja 80 senttiä leveät kaksimetriset hyllyt tulisivat työpöydän ja sängyn välissä olevalle seinälle, jolloin tarvittavat mapit olisivat heti käden ulottuvilla. Mietinkin valkoisia hyllyjä tuohon kohtaan, mutta riitelevätkö ne silloin muuten mustan kokonaisuuden kanssa? Ja pitäisiköhän ostaa samaan syssyyn ovet? Mitä mieltä olet?

Oven taakse olen ammattikirjallisuutta varten nostanut kapeammat (mapeille riittämättömän syvät) Muuramen mustat kirjahyllyt. Siellä ne eivät ole tiellä, eivätkä vie kunnon seinätilaa tarpeellisemmilta huonekaluilta.

Sänky pysyy ainakin toistaiseksi tässä huoneessa, vaikka haaveissa siintääkin ajatus sen siirtämisestä romuhuoneeseen. Tällöin romuhuoneesta olisi varmaan pakko vaihtaa sohva tähän tilalle. Ostamani oranssisävyisen Martelan Kilta-tuolin vuoksi sävymaailma valikoitui vähän kuin itsestään... Mustan ja valkoisen rinnalle tehosteeksi oranssin eri sävyjä... :) Vaaleansiniset tapetit kylläkin pysyvät varmaan hamaan tulevaisuuteen, sillä tärkeämpiäkin remppakohteita löytyy...

Heräsikö sinulle ajatuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...