maanantai 8. lokakuuta 2012

Syksyinen katoamistemppu

Mutta täällä ollaan taas! Syksy vei todellakin mennessään. Kävin mökillä ja nautin kirpakasta syyssäästä, lämpimistä neuleista ja vanhan talon lämmittämisestä kera kaikkeen tarttuvan savun tuoksun. Okei, tunnustan - mä en lämmittänyt sitä taloa ollenkaan, katselin vaan vierestä ja neuloin ranteet sauhuten. Irtiotto kaikesta sivilisaatiosta tuli tarpeeseen, ja jopa kännykkä reistasi matkalla (kiitos Elisan ja Saunalahden sähläyksien!).

Syyskuu on kulunut tiiviisti töiden parissa. Siis sekä niiden kahden oman työni, että erään läheisen minulle lykkäämien kirjanpito- ja verorästien hoitamisien. Kiroan ammattiani, mutta pakkohan se on auttaa, kun kerran asioista jotain tajuan... Mutta loma tuli todellakin tarpeeseen!

Lomalta siirryinkin sitten mutkattomasti vauva-arkeen. Jep. Meillä on nyt vauva. Se on pieni ja karvainen, painoa ehkä noin kilon verran. Me ollaan kaikki ihmetelty sitä. Topakkaa sähikäistä, Frida-mamsellia (tuli sitten lomalla katsottua Hovimäkeä). 

Alku on sujunut yllättävän hyvin. Pieni osaa pitää puolensa, sähinä ja murina kuuluu toiselle puolelle asuntoa asti. Vanhemmat kissat ei alkuun oikein tiennyt, miten suhtautua, mutta nyt ollaan jo melkoisen hyvää pataa. Siis nuuskitaan kumpaakin päätä ja leikitään niin, että heikompaa (minua) hirvittää! Makuuhuoneen ovi oli varastossa, mutta parin illan jälkeen kävin kantamassa sen takaisin paikoilleen... Lauman pomo, eli Niisku, on vielä aika varautunut, mutta todella lupaavalta vaikuttaa!

Näissä merkeissä toivottelen mahdollisimman sateetonta viikkoa ja kiittelen myös kaikkia täällä tauon aikanakin vierailleita! :)


6 kommenttia:

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...