torstai 11. lokakuuta 2012

Ensiapua

Katselin Fridan tultua ottamiani kuvia kotiutumistilanteesta ja järkytyin. Pienen kissan sijaan katseeni kiinnittyi olohuoneen repaleiseen seinään. Siihen seinään, johon olen jotenkin vaan tottunut näiden puolentoista vuoden aikana. Sokeutunut.

Ensijärkytyksen jälkeen raahasin yläkerrasta lipaston seinän eteen. Mutta kertokaahan, mistä se karkuun lähtenyt remppainto löytyisi taas?! Eteinenkin on vielä kesken...

5 kommenttia:

 1. Ihana ihana uusi kissa!
  Kyllä se remontti-into joskus vielä palaa, siihen asti voi keskittyä kissajuttuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paavali! Kyllähän tuo sähikäinen on melkoinen söpöläinen, vallan meinaa aika kulua pienokaista (ja niitä kahta muuta ♥ ) ihastellessa. :) Vaan saisi se remppaintokin löytyä, että joskus vielä tulisi valmistakin! :D

   Poista
 2. entäs tonne keittiöön jotkut iloiset tai keltaiset marimekon verhot tai keltaista raitaa....?sopis tohon sun keltaiseen hyllyyn.

  VastaaPoista
 3. jatkoa anonyymiin viellä että sen verran retro vaikutelma on kotonasi että panostaisin kyllä iloisiin räiskyvään verhoihin,sillä noi ei sovi värittömyytensä takia mitkä siinä nyt roikkuu.muuten minusta sinulla on tosi kivan näköinen ainakin toi keittiö osa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin mielipiteestäsi ja kommentista!

   Keltaiset verhot olisivat itseasiassa aivan täydelliset, varsinkin kun haluaisin keltaisen olevan koko alakerran "läpi" kulkeva yhteinen tekijä. Jotenkin se sopivan yksilön löytäminen ikkunaan vaan tuntuu niin vaikealta ilman, että tulisi miljoonan eri värin sekamelska. :/ Mutta nyt kun sait mut miettimään, hoksasin että kaapissa on vielä yhdet keltaiset kuviolliset alennusverhot marinoitumassa, joten sinun kannustamana taidan testata niitäkin!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...