keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Säätöä, part jotain

Sänky on varmaan yksi eniten liikuteltu huonekalu tässä taloudessa. Se ei millään tunnu löytävän paikkaansa ahtaassa huoneessa. Kriteerejä on monia. Vapaa pääsy kummallekin sängyn puolelle sekä tilaa yöpöydille ja televisiolle. Ja niille vaatteille. Sänky ei myöskään saa olla kissojen kulkureitillä - tästä sain katkeran muistutuksen sängyn ollessa ikkunan alla! Yöherätykset kissojen juostessa naaman yli EI ole kivoja.

Tämänhetkinen asetelma saattaisi toimia. Kaikelle on paikkansa. Ehkä. Säätämistä tämä silti kaipaa, onneksi! :) Valmis kotihan olisi ihan tylsä...

Seinällä löytö lomalta. Perinteinen kukkataulu naulatekniikalla. Mulle tulee mieleen lapsuudenmuistot mummolassa - ihailin aina vastaavaa taulua siellä. Valkoisen kodin Cinnabariahan teki taannoin samalla tekniikalla vähän modernimpaa taidetta, todella hieno sekin!

Lintujenkyttäyspaikka
Täysin stailaamatta lätkittyjä tavaroita
Kukkataulu
Yöpöydät kaipaavat pyöriä alleen. Ja siivoamista.
Vaatelipastot, tykkään!
Uus lamppukin! Samaa sarjaa alakerran kanssa.
Raitamatto ja muhkupeitto. ♥ Ja blingbling-tyymyt!

2 kommenttia:

 1. No joo-o, onhan muuttunut edukseen!! Yöpöytä näyttää ihanalta, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis joskus laittaa rinnakain kuvia samasta huoneesta tästä puolentoista vuoden ajalta. Varmasti olisi melkoisia muutoksia, vaikka itsestä tuntuu koko ajan että samalla mennään jatkuvasti. ;)

   Yöpöydät on muuten tosi kivat, ja ois vielä paremmat kun saisi aikaiseksi ne pyörät alle! Ja mahtavat kapeaan tilaan. Tykkään symmetriasta sen verran paljon, että pakko se on kummallakin puolella olla yöpöytä, eikä vaan yhdellä, mikä säästäisi tilaa. :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...