maanantai 22. marraskuuta 2010

Särmää keittiöön

Sainpas lopultakin tehtyä keittiöön uuden verhon! Kummasti vaan on viime aikoina painottunut omien juttujen tekeminen yöaikaan. :D Tätäkin surruuttelin puolilta öin, toivoen samalla ettei tule kiukkuisia naapureita ovelle... Samaan syssyyn ompelin muuten yhden toisenkin verhon, joka vielä odottelee lopullista ripustustaan. ;)

Tuli ihan kiva!

Lisäsärmää kehittelin alennuksesta ostettujen mustien valokuvakehysten avulla.



Eipä enää tunnu tuo kellertävyys yhtä pliisulta.

-----

Ps. Haastattelu tuntui menevän hyvin. :) Nyt sitten pitää vaan odotella ainakin loppuviikkoon asti, ennen kun voin kysellä perään. Ei se haastattelu ollut mitään, nyt vasta jännittääkin!

4 kommenttia:

 1. Tsemmpiä jännitykseen :) Ja edellisen haastattelupostauksen kysymykseen; Juu, kyllä se työpaikkahomma tärppää joskus yllättävänkin helposti.

  Minä olen elävä todiste: Itse en meinannut edes uskoa todeksi sitä, että oikeasti sain vakipaikan varmistettua jo ennen valmistumista. Ja tuo oli vasta toinen tekemäni hakemus :D

  VastaaPoista
 2. Edelliseen vielä: Tärppää jos on itse kyllin hyvä ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja se nyt ainakin lupaa hyvää, jos haastattelu on mennyt hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Pieni Lintu, kiitos!

  Anonyymi, kiitos sinullekin! Onpas siulla käynyt mahtava tuuri työpaikan kanssa! :D Mulla ei ihan noin hyvä tuuri tällä kertaa, mutta kyllä se siitä... :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...