torstai 11. marraskuuta 2010

Idea jalostuu

Kummasti eilisen opparikeskustelun jälkeen helpotti, vaikka vielä onkin tekemistä. Tänään olen huomannut touhuavani asioita ihan uudella innolla. Kotitöitä ja inspirointia, ah ihanuutta!

Lähdin jalostamaan keittiön verhopohdintoja eteenpäin. Kappa siitä taitaa tulla, erilaisuuden nimissä. Olen muuten aina inhonnut kappoja omassa kodissani, mutta kun muiden kapat on aina niin kivan näköisiä. Tahtoo kanssa!

Puheista tekoihin - Päätin ripustaa kankaan imitoimaan kappaa.

Se on oikeastaan ihan kivan näköinen! Olen positiivisesti yllättynyt. :)

Nurkan rumat putket tosin jäävät näkösälle, ellen päätä käyttää myös sivuverhoja.

Ja tuo verholauta, miten se onkin noin ruma!

Jäin miettimään kapan ripustusta. Sen sijaan että ripustaisin sen nipsuilla roikkumaan verhokiskosta, voisin ommella yläreunaan tarranauhaa ja läntätä vastakappaleen verholaudan yläreunaan. Näin jäisi tuo ärsyttävä, superleveä ja ruman kellertävä verholautakin piiloon!

Mielipiteet ovat vieläkin tervetulleita asian tiimoilta! ;)

Ps. Valokuvaaminen ilman päivänvaloa on inhottavaa! Sekä salamalla että ilman tulee rumia kuvia. :(

2 kommenttia:

  1. On muuten hyvä idea tuo tarranauhajuttu, erään tuttavan kodissa on verholauta piilotettu siten ja olen monta vuotta jo meinannut toteuttaa sen - edes yhteen ikkunoistamme.

    VastaaPoista
  2. Pieni Lintu, kiva kuulla, että toiset on pitänyt tätä toimivana ratkaisuna! Miekin olen sitä aina välillä pohtinut, mutta aina jäänyt miettimään kuinka hyvin se tarra oikeasti tarttuu siihen verholautaan... Taidan kuitenkin uskaltaa koittaa. :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...