sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Neiti Nimetön

On se vaan aikamoinen vauva! Ja seurallinen. Historiaa taitaa olla sohvan alle leiriytymiset (paitsi jos touhuan liikaa, kun toinen tahtoisi nukkua...) ja nykyään köllötetään reteesti keskellä sänkyä. Ja juostaan vauhdilla paikalle, jos mie satun sängylle istahtamaan. :D "Minä, minä, hoooooida mua!"

Yöllä nukkuu ainakin osan ajasta miun vieressä. Tai päällä. Lopun ajasta riehuu mahdollisimman äänekkäästi! :D Ja hyökkii heiluvien varpaiden kimppuun... Mikäs sen ihanempi tapa herätä?

Meillä siis sujuu kaikenkaikkiaan aika leppoisasti. Mitä nyt tutut utelevat koko ajan, että eikö sillä ole jo nimeä. No ei ole, ei. Se on vaan kissa. Ja sitten vaihteleva määrä nimiä, kun olen testaillut mikä tuntuisi sopivan. Freyja taidettiin hylätä - ainakin neiti juoksi vauhdilla pois loukkaantuneen maukaisun saattelemana. :D

Maastoutunut.

Kissa omassa korissaan! Ekan kerran jälkeen ei olekaan kelvannut, eli nou hätä. Tässäkin taisi kiinnostaa enemmän edellisen omistajan jättämät kiehtovat hajut.

Sain kerrankin muuten jotain ompeluksia tehtyä, mutta nyt en laiskuuttani jaksa siirtä kuvia koneelle. Saatte siis tyytyä näihin, jotka oli saatavilla sähköpostissa. :)

Ps. Puhun koko ajan tytöstä, mutta saattaa hän olla poikakin (en ole jaksanut perehtyä asiaan). Ja JÄNNITTÄÄ!! Voi apua. :) Ja yksi rästiessee tehty - toinen enää jäljellä, jiiihaa!

5 kommenttia:

 1. Ihana kaveri sulla siellä <3 Mikäs kiire sen nimen kanssa nyt on :D

  Onnea huomiseen työhaastatteluun ;)

  VastaaPoista
 2. aNNa, kiitos!

  JOnna, tuntuu että olisi mennyt ihan hyvin. Nyt sitten se kamalin vaihe, odottelu... :)

  VastaaPoista
 3. Pujahdin tänne Kitisen kissablogi Miu!kkaasta ja o-ou, mikä söpöliini killittelikään sivupalkista! Ei kai tämä vain sattumoisin ole katastrofiyhdistykseltä? Ihastelin nimittäin saman mallisella kuviolla varustettua otusta aiemmin syksyllä, vaikka kissaluku onkin jo täynnä. Oli miten oli, tämän höpöläisen menoa on seurattava jatkossakin. Toivottavasti kissapäivityksiä tulee siis edelleen :)

  VastaaPoista
 4. Ella, mukavaa kun löysit tänne kurkkimaan! Kissapäivityksiä tulee kyllä edelleenkin, se on ihan varma. :D Ja kyllä, kyseinen hurmuri on juurikin KKY:ltä. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...