maanantai 30. toukokuuta 2011

Let your dreams flood in

Nykyinen makuuhuoneeni on kuukauden sisällä kokenut jo useampia muodonmuutoksia. Nyt olen tyytyväinen. Uusilla tapeteilla (ja miksei lattiallakin!) huone tuntuisi suorastaan täydelliseltä.Petauspatjat kohottivat sänkyä sen verran paljon, että oikean kokoiselle päiväpeitolle tuli tarvetta. Mulla kun on tapana pedata (lähes) joka päivä, ettei lakanat tule hetkessä täyteen kissankarvoja. Päätinkin siis satsata päiväpeittoon kunnolla ensimmäistä kertaa elämässäni. Onneksi se mahtui samaan kahdenkymmenen prosentin alennukseen kuin iki-ihana Tupliskin.Uutta on myös Ikeasta jo aikoja sitten bongaamani verhokangas.Kaikki muu makkarissa löytyi omista varastoista. Yhteensä muutokselle tuli hintaa noin 60 euroa.

Kyllä nyt kelpaa nukkua. :)


Ps. Tänään kuulin äidin viimeisistä tajunnan hetkistä tarkemmin. Voi *piip* kun masentaa. Olen miettinyt meneekö aihe liian henkilökohtaiseksi, jos tästä päädyn avautumaan jossain kohtaa tarkemmin. Saas nähdä.

2 kommenttia:

  1. Ihana makkari <3 Tykkään tuosta senkistä kovin :) Uusi päiväpeittokin näyttää hyvältä, hienoa että tet halvalla noin kivan löydön. Ja tuota lamppua jaksan ihailla edelleen <3

    Halaus <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Anna! Makkarin suhteen mulla on tosi kiva fiilis, nyt siellä on oikeastaan kaikki tavara jollain tapaa tärkeää ja merkityksellistä. :) Ihan siis täydellinen paikka rentoutua!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...