keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kurkkaus makkariin

Vaihteeksi vähemmän syvällistä aihetta! Olen nyt touhunnut äidilläni viikon. Lähtökohdat oli aika pahat, koska kevät on ollut meillä kaikilla kiireinen. Asunnossa on perussiistiä, mutta sotkua sitten löytyykin, sillä jouduttiin kevään mittaan tuomaan paljon ylimääräistä tavaraa eräästä toisesta suuresta asunnosta tänne. Niitä romuja ei sitten missään kohtaa ehditty järjestelemään paikoilleen.

Lähtökohtana siis sotkua ja paljon (mitä sitä turhaan sensuroimaan), ja ensimmäinen vilkaisu makuuhuoneeseen.


Äitini keräili norsuja.

Ensimmäinen vaihe oli setviä ylimääräistä romua pois ja pyöritellä vähän tavaroita.

Sängyllä on vanhemmilleni hääpäivälahjaksi tekemäni tilkkupeitto. Samaan sarjaan kuului myös ylempänä näkynyt seinävaate.
Ja tässä sitä olikin jo niin paljon kuvia, että jätän varsinaiset jälkeen-kuvat seuraavaan postaukseen... ;)

3 kommenttia:

 1. Moikka Jolindha ja pitkästä aikaa kommentoimassa täällä. Olen kyllä lukenut kaikki sun postaukset mutta en ole "ehtinyt" kommentoida. Mun pitää ihan aluksi laittaa mun ajatus siitä kun mietit muuttoa ja sitä että olisi kiva rempata ja sisustella, että onko se oikein ja itsekästä. Musta on hienoa että sä teet jotain konkreettista ja nautit siitä. Ei suremisen tarvitse olla paikallaanoloa tai itkua. Jokainen suree tavallaan ja ajallaan. Hienoa että sä löydät iloa vaikka sulla on suuri suru! Iso hali ja tsempit. Hiukset näyttää tyylikkäiltä sisustukset hyviltä!!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten huone muuttui jo sängyn kääntämisellä :) Ihana tuo turkoosi lamppu <3

  VastaaPoista
 3. Jonna, kommentoimisesta ei täällä kannatakaan ottaa stressiä. :) Mä en muista, koska oisin viimeksi saanut itsestäni sen vertaa irti, että olisin kommentin jaksanut jättää, vaikka edelleen koitan enemmän tai vähemmän aktiivisesti seurata muiden blogeja. Ja lisäksi toki tämmöinen kuolemajutustelu on omalla tavallaan tosi masentavaa eikä ehkä aiheena kannusta kommentoimaan. :D Ja hei, kiitos muutenkin! Tuli jotenkin tosi hyvä olo, kun joku oikeasti sanoi sen, mitä olen itse ajatellut. Meillä ei lähipiirissä ole muita sisustushörhöjä kuin minä ja välillä tuntuvat katsovan vähän kieroon. Mutta enpä minäkään heidän terapiatouhuistaan valita. :)

  Anna, joo! Tuo turkoosi on ihan lemppari! Mulla ei nykyisessä kodissa ollut sille tilaa, mutta tänne seuraavaan se onneksi mahtuu hyvin. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...