tiistai 24. toukokuuta 2011

Ei oo totta!

Tittittidiiii... LINTU!

Pitikö mennä keskeyttään?

TÄH?? Ei oo totta!

Vaan onpa hyvinkin, tämä tyttö saa omien vastuuasiakkaiden ohella palkankorotuksen!

Juttelin eilen esimieheni kanssa. Musta tuntuu, että viimeisen kuukauden ajan työtehoni on ollut suoraan sanottuna surkea. Keskittymiskyky ei ole entisensä. Esimieheni totesi tähän, että hän ei ole mitään huomannut - yhtä ripeästi olen työni tehnyt kuin aiemmin. Mikä siis on kaiketi huomattavasti ripeämmin kuin edeltäjäni!

Kesäkuun alusta saan lopultakin omat nimetyt asiakkaani. Työmäärä kasvaa jonkin verran, vastuu huomattavasti enemmän. Pienehkö palkankorotus kannustimena. Uskomaton olo! Jotenkin todella palkitsevaa tajuta, että hei, mähän osaan tän homman! Koko ajan opin uutta käytännön työn syventäessä koulussa opittua. Ja se vastuu? I-H-A-N-A-A. Mielekäs työ on tuhat kertaa kivempaa - tiedän, että asiat on oikeasti mun vastuulla ja kukaan ei tule tarkistelemaan perässä. On siis pakko osata.

Ehkä hienointa tässä on se, että vielä työ ei ole ruvennut tuntumaan vastenmieliseltä. Tämäkin olisi mahdollista, koska mä ajelehdin kyseiselle alalle. Ykkösvaihtoehdot tuntuivat epäkäytännöllisiltä ja halusin käytännöllistä. Tässä sitä siis ollaan.

Kuvat kissarakkaan ystäväni ottamia.

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa!!Onnea uusista vastuista!!:)

    Ihanaihana Niisku! <3 <3

    VastaaPoista
  2. Niina ja Anna, kiitos molemmille!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...