torstai 5. toukokuuta 2011

Kurkkaus makkariin, osa 2

Yllättäen sitä saa hyvinkin pienillä muutoksilla merkittävästi erilaista ilmettä aikaiseksi. Äitini maku oli huomattavasti romanttisempi kuin minun. Ei valkoista maalaisromantiikkaa, vaan tummia huonekaluja, hentoja sävyjä ja kukkakuoseja. Omalla tavallaan kaunista, mutta soooo not me.

Makuuhuone oli siis se ensimmäinen uhri. Ihan mielenterveyden kannalta. Kohta kaksikymmentäviisi vuotta samalla paikalla seisoneet huonekalut valssasivat eri paikoille ja samalla vanhemmilleni hääpäivälahjaksi tekemäni tilkkupeitto ja seinävaate siirtyivät muualle. Hempeät verhot korvaantuivat hivenen värikkäämmillä ja koristeelliset pöytälamput yksinkertaisilla.Tulevaa varten mulla on suunnitelmiakin, tottakai. Selkeä visio. Jokaiselle seinälle vihreät "Kukot". ♥

Kuva Tapettitalo

Lisäksi omien huonekalujen sulauttaminen koko asuntoon, pikkuhiljaa sitten jossain kohtaa. Makuuhuoneeseen esimerkiksi pitkä senkki tv-tasoksi. Kattoon turkoosi kattokruunu ja seuraksi keveää vaaleaa. Selkeä visio siis. :)

Ajatuksena on muuten aika haastavaa muuttaa romanttinen asunto oman tyylin mukaiseksi, ilman uusia hankintoja JA ilman, että voisin kaikkia asunnossa jo olemassa olevia tavaroita tai kalusteita "hävittää". Pintaremonttikin on hillittyä ja hidasta, koska harvemmin sitä löytyy ylimääräistä rahnaa. :D Jonkinlainen kompromissi siis edessä, monista eri syistä.

2 kommenttia:

  1. Suunnitelmat kuulostavat hyviltä, ja kukkotapetti on lystikkään tyylikäs :) Ihanat nuo kuvat, joissa Niiskunen kurkistelee ikkunasta <3

    VastaaPoista
  2. Ella, Niiskulla on avautunut täällä kokonaan uusi maailma! Vähän jännittää kaikki tämä tila (erityisesti yksin ollessa), mutta muuten täällä sitten löytyykin joka huoneesta isoja ikkunoita erilaisine näkymineen. Sekä tietenkin kissanmentäviä piilopaikkoja ihan toisessa mittakaavassa kuin yksiössä. ;D Nimimerkillä "Koin eilen kauhunhetket kissan kadottua pariksi tunniksi"

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...