perjantai 19. maaliskuuta 2010

Vanhat Vihreät Verhot

Alkuviikosta vietin muutaman päivän vanhempien luona. Yhtenä aamupäivänä innostuin sitten penkomaan vähän kaappeja, ja mitä sieltä löytyikään!Mummolan keittiön ikkunoissa lapsuudessani roikkuneet verhot. Vihreä-valkoiset kaunokaiset, jotka ikävä kyllä on varmaankin liian lyhyet nykyajan ikkunoihin - ainakin, jos ripustus on katonrajassa.

Kävi sitten mielessä, että nuohan voisivat olla kivat tulevan keittiön ikkunassa, jos vaikka ompelisi ne yhdeksi pitkäksi verhoksi ja yhdistäisi valkoisiin valoverhoihin. Mutta taidan vielä miettiä muitakin vaihtoehtoja. :)

Voisi kyllä olla ihan hauskan näköiset muuten kovin oranssipainotteisessa asunnossa.

2 kommenttia:

  1. Meillä koulussa tuotesuunnittelussa väriopin tunneilla painotetaan miten tärkeää on harmoniset väriyhdistelmät. HAssua kyllä, omaa silmää miellyttää eniten juuri vastavärit ja radikaalit yhdistelmät. Oranssi/punainen yhdistettynä vihreään/siniseen on aivan mahtava yhdistelmä. Eli go for it, sanon minä! :)

    VastaaPoista
  2. Katalaiina, luulin jo olevani ihan höpsö, kun tykkään näistä vähän radikaalimmista väriyhdistelmistä. :D Kiva siis, kun löytyy muitakin samanlaisia!

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...