keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Inspiraatiota etsimässä

Etsiessäni inspiroivia kuvia selkiyttämään omia ajatuksia osuin Muotoilutoimisto LUDin sivuille. Eräs heidän toteuttamistaan sisustussuunnitteluprojekteista sisälsi paljon omia mieltymyksiä.

"Retro on sisustussuunnitteluprojekti yksityiseen asuntoon. Taloyhtiö on rakennettu 50-luvulla ja asunnon entiset asukkaat olivat remontoineet asunnon vanhaa kunnioittaen. Projektin tavoitteena oli sisustaa asunto tyyliin sopivaksi ja asunto sisustettiinkin pääasiassa vanhoilla kalusteilla, jotka löytyivät kirpputoreilta, internetin huutokaupoista, sekä antiikkikaupoista."

Suunnittelu: Liisa Urrila, 2009

Edellä olevissa kuvissa on siis paljon sellaista, mitä olen tavalla tai toisella omaankin kotiin haaveillut. :) Ja söpö pikku työpöytä herätti myös jotain ajatuksia...

Kuvat Muotoilutoimisto LUD

2 kommenttia:

  1. Itsellä on tällä hetkellä just etsinnässä just tuontyylinen työpöytä, nää lastulevyiset alkaa tympiä. Ihanaa tunnelmaa sisustuksissa!

    VastaaPoista
  2. Missye, tuommoinen pöytä olisi kyllä tosi ihana! Miulla kanssa tähtäimessä hieman vastaavanlainen, joskaan ei kuvassa olevan veroinen.

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...