torstai 25. maaliskuuta 2010

Kesäparatiisi

Sain päähäni esitellä vielä tätä nykyistä asuntoa ennen kuin pakkaamiskaaos valtaa joka nurkan. Saanpahan sitten myöhemminkin vielä muistella sitä ensimmäistä "omaa" asuntoani.Nämä kuvat ovat kyllä oikeastaan jo viime vuoden huhtikuulta - paljoa ei ole tuosta muuttunut, joten laiskana naisena päätin mennä helpomman kautta.

Aika tarkkaan vuosi sitten parveke koki pienen muodonmuutoksen tekstiilien avulla, ja kalseasta, varaston kaltaisesta tilasta tulikin astetta viihtyisämpi. Suurissa suunnitelmissa oli päästä kesällä nauttimaan aamuteestä kasvillisuuden keskellä ennen töihin lähtöä. Ikävä kyllä päädyin viettämään koko kesän poissa kotoa, joten en viime vuonna sitten saanutkaan toteutettua haaveitani kesäparatiisista.

Tänä vuonna jää paratiisi myöskin saamatta, koska uudessa asunnossa ei ole parveketta lainkaan. :) Sen sijaan monien rakkaiden takapihat (ja grillausmahdollisuudet) ovat ihan kävely- ja pyörälenkkien päässä! Ehkäpä siis kestän sen parvekkeen puuttumisen.

Ja totta puhuen tuo parveke oli huomattavasti tärkeämpi kisulle kuin miulle. Erityisesti pahvilaatikoista väsäämäni köllöttelyteline. :)
Vuosi sitten olin muuten juuri ostanut upouuden digikameran, jolla oli kiva napsia kokonaisia kuvasarjoja. :D Nyt on sitten (tietokoneen) valokuvakansiot tupaten täynnä ihania muistoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...