lauantai 6. maaliskuuta 2010

Syömääään!

Ruokapöytä on miun mielestä ehdoton kaluste, jopa pienessä asunnossa (varmaan yrittäisin tunkea mokoman miniyksiöönkin). Se kun tarjoaa kätevästi lisätilaa esimerkiksi silloin, kun saa päähänsä kutsua vieraita. Tai sen ääreen voi leiriytyä erinäisten projektien kimppuun.

Oma nykyinen ruokapöytäni on ostettu kolmisen vuotta sitten Cittarista. Joku pöytä piti saada, ja tämä sopi budjettiin. Jos päätös pitäisi tehdä nyt, olisin mieluummin ilman ruokapöytää, koska tämä nyt vaan on niin plääh.

Helmikuun Glorian kodissa oli kuitenkin pari kivaa kuvaa.Ensinnäkin eriparituolit! Tätä olen moneen kertaan mielessäni pyöritellyt. Hyvä ratkaisu voisi olla vaikkapa kokoelma pinnatuoleja, jotka voisi vieläpä maalata eri värisiksi. Ja lisäksi vaikka Ikean versioita Aalto-jakkaroista (jotka voisi myös maalata haluamikseen) - ne kun voisi pinota syrjään, silloin kun istumapaikkoja olisi riittämiin ilmankin.Toinen ideakuva koskeekin sitten sitä ruokapöytää. Perustylsästä ruokapöydästä voisi saada tosi kivan vähän erilaisemmalla väriratkaisulla. :) Kiiltävä musta voisi olla kivan särmikäs, tai sitten vaikkapa kuvan tapaan jokin kirkas väri! Tuo keltainen ainakin on syötävän söpö.

Kuvat Glorian koti -lehti, helmikuu 2010

4 kommenttia:

 1. Miulla on samat ideakuvat ideakirjassani. Meillä näkyi juuri noita ruokapöydäntuoleja kierrätyskeskuksella, vielä en ole kertaakaan sortunut ostamaan :P

  VastaaPoista
 2. Meiltä onneksi löytyy ihan omasta takaa noita tuoleja. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi ja lisää saisi, jos vaan jaksaisi ryhtyä korjaushommiin. ;)

  Eipähän siis tarvi ainakaan tuoleja metsästää kirppareilta! :)

  VastaaPoista
 3. Tuota ideaa olen minäkin mielessäni pyöritellyt. Nykyinen pöytä ja tuolit on ihan ok, mutta jotenkin ihan tylsät, niinpä seuraavat voisikin olla ihan eripariversiot. Voi että, tänään pitää katella taas sillä silmälla tuolla "antiikkiliikkeessä" missä on ainakin tsiljoona jakkaraa ja tuolia!!

  VastaaPoista
 4. PipsaK, tuo tylsyys on täälläkin se isoin ongelma! Ehkäpä tuossa seuraavassa kodissa ratkaisenkin sen ongelman näin. ;)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...