sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tähti on syntynyt
Tai jos ei syntynyt, niin ainakin syttynyt. Useamman vuoden olen ihastellut niitä suuria paperitähtiä, jotka monille ilmestyy joulun alla ikkunoihin. Liekö saamattomuutta, mutta ihastelusta huolimatta en itse ole moista ostanut. Nyt nappasin S-ryhmän asiakasomistajapäiviltä mukaani pienehkön (45cm), valkoisen tähden makuuhuone ajatuksissa siintäen.

Kotoa ei tietenkään löytynyt koukkua, jonka olisin saanut ruuvattua verholaudan taakse piiloon, joten virittelin tähden jotenkuten roikkumaan ikkunan eteen. Ajan kanssa pitää hieman siistiä tämänhetkistä viritelmää, koska ei tuo mikään nätti systeemi ole! Pitää siis muistaa lisätä koukut kauppalistalle.

Muuten olen aivan ihastunut! Söpö tähti, jonka tähtikuvioista vielä loistaa kauniisti läpi. Ulkoakin tiirailin tähteä viime yönä kotiin tullessani, ja kyllä onkin kivan näköinen! Vielä en ole muita tunnelmavaloja viritellyt pihan puolelle, joten simppeli tähti oikein veti katseeni puoleensa.

Lisäksi tähti valaisee yllättävänkin tehokkaasti, minkä vuoksi se on varmaankin pakko sammuttaa öiden ajaksi. Makuuhuone meinaan kylpee valossa, vaikka mitään muita valonlähteitä ei olisikaan päällä! Mutta on se nätti. ♥

Joko teiltä löytyy tunnelmavaloja, ja minkälaisia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...