Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Marraskuinen makuuhuone

Isänpäivän toivotukset täältäkin! Oman isäni luo en tänään ehtinyt ajaa, koska deadline häämöttää parin päivän päässä ja töitä on vino pino tekemättä. Puolen tunnin kuulumisten vaihto toivottavasti kuitenkin muistutti isälleni, kuinka tärkeä hän minulle on!

Tunnollisena työntekijänä aamupäiväni kului niitä oikeita töitä kartellen tiiviisti vaatehuollon parissa. Oma tyylini on parin viime vuoden aikana muuttunut paljon, minkä vuoksi kävin vaatehuoneen tänään läpi ensi viikon kirppistä silmällä pitäen. Samalla makuuhuonekin tuli siistittyä. Vaatekaaos on meinaan päässyt melkoiseksi, kun olen käytännössä majaillut alakerran sohvalla jo pari kuukautta!

Makuuhuone on haastavan mallinen, sillä suunnilleen neliön muotoisessa huoneessa on vain yksi ehkä seinä. Ehkäpä juuri tämän vuoksi mööpelit valssaavatkin aika ajoin ympäri huonetta...


Lipastot kätkevät sisäänsä vaatteita, sillä kivikautisessa vaatehuoneessa ei ole yhtäkään hyllyä, ainoastaan kaksi kerrosta vaatetankoja.



Huoneessa pyörähti aikoinaan vaaterekki, mutta se vei ihan liikaa tilaa. Tätä korvaamaan ruuvasin seinälle Ikean tankoja pari kappaletta. Siinä voi pitää juuri niitä puolipitoisia vaatteita, joita ei viitsi takaisin kaappiin laittaa, mutta jotka toisaalta eivät vielä jouda pesuunkaan.







Mittatilauksena teetettyyn pimentävään laskosverhoon olen muuten ollut hurjan tyytyväinen! Mekanismi toimii kuin unelma eikä valoa pääse sivuilta juurikaan huoneeseen. Tämä taas on näin pimeäänkin vuodenaikaan tärkeää, koska makuuhuoneen ikkunaa vastapäätä loistaa yksi taloyhtiön harvoista katuvaloista.



Mites muuten ruudun toisella puolella - onko pimeä makuuhuone teille ehdoton, vai tuleeko uni valoisammassakin huoneessa?

4 kommenttia:

  1. Ihana makuunuone <3

    Minulle pimeä (ja viileä) makuuhuone on ihan ehdoton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mape! ♥ Se viileys on muuten mullekin ehdoton! Kuumassa huoneessa ei saa millään nukuttua.

      Yleensä unettomuudesta valittaessa lääkäritkin rupeavat saarnaamaan nimenomaan pimeydestä ja viileydestä, muutaman muun seikan ohella. :D

      Poista
  2. Ajan myötä olen oppinut nukkumaan myös valoisassa, mutta kyllähän ne sikeimmät unet tulee ptäyspimeässä ;) Iloa viikkoosi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta, kivaa viikkoa sinullekin! ♥ On kyllä hyvä taito osata nukkua sen oman "mukavuusalueen" ulkopuolellakin. :) Mä osasin ennen nukkua missä vaan, ei ollut väliä, mutta tuon unettomuuden kroonistuessa se taito katosi jonnekin. Sen vuoksi sitä nykyään kiinnittää makuuhuoneeseen ihan eri tavalla huomiota. :)

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...