tiistai 26. marraskuuta 2013

Ensimmäinen

Muistatteko vielä ne ensimmäiset koulupäivät lapsena? Joka vuosi asettelit tavarat innoissasi uuteen liian isoon reppuusi, ja marssit koulutielle jännityksestä täristen. Aikuisena ensimmäisiä opiskelupäiviä sävytti erilainen tunnelma, odotusta ja intoa kummiskin. Ja ne ensimmäiset työpäivät. Voin vaikka vannoa, että iästä ja työkokemuksesta riippumatta ne ovat jokaiselle aina jännä paikka!

Mun ensimmäinen työpäivä oli eilen. Aikaa edellisestä ensimmäisestä kolmisen vuotta, mutta voi kun tuntui, että olen se pieni vaaleahiuksinen tyttö liian ison vaaleanpunaisen reppunsa kanssa. Jännitti, ujostutti, hirvitti. "Entä jos en osaa mitään, ja ne ei tykkää musta? Jos olenkin tyhmä?"

No joo, muutos taitaa olla ihmiselle aina melkoinen shokki, ollaanhan perusluonteeltamme aika mukavuudenhaluisia. Mutta pitää vaan jaksaa uskoa itseensä ja siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Tämä työpaikka on Mahdollisuus isolla M:llä. Mun pitää vaan skarpata ja hoitaa homma kotiin seuraavan neljän kuukauden aikana.

Minä lähden tästä opettelemaan aikaisempia aamuherätyksiä ja työpaikalle kahdeksalta ilmaantumista, bussilla kaikenlisäksi! Palaan teidän edellisiin kommentteihinne (kiitos!! ♥) ja muunlaisiin juttuihin myöhemmin. Kun tämä ensi shokki hellittää ja päähän mahtuu muutakin kuin uudet ohjelmistot, asiakkaat ja työkaverit... :)

Kivaa tiistaita ja alkanutta viikkoa! Täällä on kirpakka pakkanen, -11 astetta. Luntakin näyttäisi tulleen vähän lisää. Valoisa mieli, uudet kujeet. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...