perjantai 15. marraskuuta 2013

Kukkuuk-kukka!
Eilisen sairastelupäivän aikana ei energia riittänyt juuri mihinkään, mutta sainpas kimmokkeen paneutua taas asustepuoleen! Inspiraationi löytyi Ravelryn puolelta ja pienellä kaivamisella löysin myös kukan neuleohjeen varastoistani, vanhasta Moda-lehdestä (1/2012).

Mullahan löytyy myssyä ja huivia joka lähtöön, ja muutama ystävä sitä on jo naureskellutkin, ettei koskaan tiedä minkä värisissä ilmaannun paikalle. Vilukissana myssyt ilmaantuvat osaksi asuani  pahimmillaan jo kesällä, mutta viimeistään syksyn ilmojen viiletessä. Tällekin myssylle on huivi tekeillä samasta langasta, mutta välillä on palkitsevampaa tehdä pieniä, nopeita töitä kuin niitä hitaampia, jopa monimutkaisia pitsihuiveja, jotka ovatkin todellinen intohimoni. 

Pidätkö sinä talvella pipoa ja kuinka aikaisin se eksyy vaatetukseesi, vai oletko vannoutunut paljainpäin-kulkija, pakkasista riippumatta?

Näissä merkeissä toivotan vielä hyvää perjantaita! Tämä tyttö lähtee koittamaan töitä, mutta pahoin pelkään, että vointi ajaa kesken päivän kotiin. On vaan hiukan noloa sairastella viimeisen kahden työviikon aikana...

3 kommenttia:

 1. Ihana kukkamyssy <3

  Itse en ole pipoihmisiä. Vedän joko hupun päähän tai paukkupakkasilla korvaläpällisen karvareuhkan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape! Teini-iässä menin sinnikkäästi ilman pipoa, mutta tuon käsityöharrastuksen puhjettua kukkaan sain kunnon tekosyyn myös pipojen käyttämiseen. ;) Karvareuhka kuulostaa kyllä kivalta! Ja onhan se aina kampaukselle armeliaampaa, jos ilman pipoa pärjää. :D

   Poista
 2. Voi löytyipäs kiva blogi täältä ja mikä ihana myssy! Mä oon todellakin pipoihmisiä. Just aiemmin aamulla mietin että pitäis pipovarastoakin täydentää :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...