sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Omaa aikaa

Aurinkoista sunnuntaita ruudun toisellekin puolen! :)

Olen ottanut ilon irti töiden normalisoitumisesta ja luvannut itselleni lähestulkoon työttömän viikonlopun. Tänään illalla pitäisi muutama lasku tehdä, mutta muuten en itseäni ajatellut kiusata!

Sen sijaan olen viettänyt oma aika -viikonloppua. Puhelimet äänettömälle ja ainoastaan kivoja juttuja tehden. Ei mitään mikä tuntuu pakkopullalta, näin ollen tuo pikkuruinen viidakko puutarhakin on vielä samassa kunnossa kuin syksyllä. Mainittakoon, että talvi yllätti silloinkin ja piha jäi siivoamatta...

Mitä ne kivat jutut sitten ovat sisältäneet? Tulehtuneen ranteen kiusallakin kaivoin lankavarastot taas esiin ja tein käsityösuunnitelmia. Se suunnitteluvaihe onkin parasta! Yleensä pohjalla on valmis ohje, mutta harvoin olen niihin tyytyväinen, joten muokkauksia on aina tiedossa. Esimerkiksi vaatteet on aina mitoitettava persjalkaiselle sopivaksi. :D Usein pitää myös laskea silmukkamäärät eri langoille sopiviksi sekä muokata ohjeet mahdollisuuksien mukaan saumattomiksi. Tällä kertaa puikoille hyppäsi pehmoinen neulemekko ensi syksyksi. :)

Olen myös toteuttanut itseäni järjestelemällä paikkoja ihan ajan kanssa - kivaa! Pitkän pimeän, väsyneen kauden seuraukset näkyivät täällä selvästi. Yleensä olen hyvin järjestelmällinen ihminen, mutta nyt tavaraa on lojunut jo pitkään vähän joka puolella. Röykkiöittäin. Yläkerran pienessä porraskäytävässä on nyt iso kasa Ikea-kasseja odottamassa tuomiota. Kaikki on pois lähdössä, mutta mikä kelpaa sukulaisille ja mikä pistetään hyväntekeväisyyteen... Kärsimättömänä haluaisin kaikki heittää samalla kertaa Fidaan, mutta onhan se fiksumpaa ensiksi kysyä, onko jollakulla todellinen tarve.

Järjestellessä löytyi kameran piuha! Laturi on edelleen hukassa, mutta akkua näytti toistaiseksi riittävän, joten kiusaan teitä myöhemmin vielä muutamilla vähän laadukkaammilla kuvilla. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...