keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Aamulla

Muutama huonolaatuinen - ja täysin stailaamaton! - kuva olohuoneesta tänä aamuna. Huomaa esimerkiksi Niiskun ruokailu keskellä olkkaria. Käytin reppanaa eilen eläinlääkärissä, minkä jälkeen ei ole ruoka oikein maittanut. Maanittelut siis käynnissä näissä aamukuvissakin... :) 

Pikkuhiljaa rupeaa muuten harmittamaan kameraongelmat, koska kyllä pokkarikuvillakin on selkeä ero kännykkäkuviin verrattuna.

Sohvan kaksivärisyys ei ole suunniteltu juttu! :D Tuo Ikean valkoinen Blekinge-päällinen ei vaan oikein ole tämän kaliiperin kissatalouden juttu. Eikä niinkään se valkoinen väri kuin se kankaan laatu. Tämä kyseinen puuvillakangas kun tuntuu kirjaimellisesti imevän joka ikisen karvan itseensä, joten kaivoin vanhat päälliset kaapista ja mallasin osittain paikalleen viikonloppuna. Rungon päälliset kun vielä jaksaisi vaihtaa jonain hyvänä hetkenä.

Kuvien ulkopuolelle on näppärästi rajattu muun olohuoneen kaaos. Viime aikoina tavaraa on liikkunut runsaasti, ja kerrankin myös ulos kiertoon! Tämä näkyy nurkissa ja pöydillä, tavarat kasaantuvat odottelemaan.

Muutama tuunausidea ja remonttiajatuksetkin kutkuttavat, mutta ehkä koitan ensin palautua kevään kiireistä. :)

Ps. Haaveissa on nahkasohva, jolloin tämä nykyinen voisi siirtyä työ-/vierashuoneeseen, mutta vielä tuo järki pistää vastaan kolme kissaa ja nahkasohva -yhdistelmän kohdalla. Ja tottapuhuen olen tosi tyytyväinen ollut tähän sohvaan!

7 kommenttia:

 1. Tuo sohva on kyllä hauska kaksivärisenäkin! Kivalta näyttää järjestys. Hienoa, että olet saanut tavaraa kiertoon, siitä tulee aina hyvä mieli itsellekin. Toivotaan, että Niiskun ruokahalu palautuu pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariel! Mun on ennen ollut tosi vaikea luopua tavarasta, enkä sitä vieläkään ihan helpoksi väitä, mutta nyt kuolinpesän keskellä asuessa sitä tavaraa on jo niiiiin paljon, että luopuminen on helpottanut. :) Ja on samalla kehittynyt itselle semmoinen kaipuu avaruuteen ja ilmavuuteen!

   Niiskulle maittaa jo paremmin. :) Vähän jännään jo etukäteen, kun kuukauden päästä olisi tarkoitus viedä koko kolmikko kerralla rokotukselle. Kaksi kolmen hinnalla nääs. ;) Vaan jos jo yhden kissan kanssa käyminen on rankka kokemus sekä kissalle että itselle, niin mitäs sitten kolmen kanssa! Ainakin harjoitellaan kuorolaulua autossa. :D

   Poista
  2. Mä muuten tajusin just, että kahdessa kolmen hinnalla ei oo mitään järkeä. :D Kolme rokotusta kahden hinnalla siis!

   Poista
  3. Melkoinen tarjous tuo kaksi kolmen hinnalla! ;D Hih.
   Mahtaa olla melkoinen konsertti teillä autossa, voin vain kuvitella millainen show se lääkärissä käynti on useamman eläimen kanssa.
   Kiva kuulla, että Niiskulle maistuu ruoka jo paremmin.

   Mun on itsekin tosi vaikea luopua tavaroista, mutta oon saanut tässä vuoden aikana kivasti kuitenkin raivattua kaappeja. Yksi hyvä keino on ottaa kuva siitä tavarasta ennen kuin pistää kiertoon, jää ainakin kuvallinen muisto.

   Poista
  4. Hei toihan onkin hyvä idea ottaa kuva tavarasta! Jotenkin monet lapsuudesta tutut tavarat (kun kerran asun lapsuudenkodissani) on erityisen vaikeita pistää kiertoon, kun niihin yhdistää onnelliset muistot. Ehdottomasti kokeilemisen arvoista, kun ei sitä tavaraa voi määräänsä enempää säilöäkään. :)

   Poista
 2. Hermoso lugar, si me permites me quedo para seguirte.
  Abrazos desde Uruguay!

  http://perfumederosas-cristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm sorry, but I don't speak/understand Spanish. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...