torstai 16. toukokuuta 2013

Jaffa

Ostin Vallilan harmaata Jaffa-kangasta muistaakseni alennuksesta joskus ennen joulua. Se inspiraatio vaan antoi odottaa itseään reippaan puoli vuotta. Osana syytä on ehkä kotini isot ikkunat, joita en millään hennoisi peittää verhoilla. Vaan onneksi edes jossain täällä on verhot enemmänkin kuin tervetulleet... ;)Ikeasta löytyi kuukausi takaperin kivan pirtsakka kerni ruokapöydälle. Harkinnassa on hakea lisää kyseistä kelta-valkoista kerniä ja ommella siitä päälliset ruokapöydän tuolien turhan romanttiselle verhoilukankaalle. Jotain irroitettavaa ja simppeliä. Inspiraatiota odotellessa!


4 kommenttia:

 1. Toi Jaffahan sopii sulle ihan loistavasti! Se on tosi kiva kangas, haluaisin sitä itsekin käyttää johonkin, mutten oikein tiedä, että mihin...

  Sullahan näyttää siellä tosi siistiltä ja avaralta! Tarkoitan siis, että ylimääräiset tavarat ovat todellakin saaneet kyytiä, wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariel! Mä sitä avaruutta kaipaan hirveästi, mutta se on kyllä tosi vaikeaa, kun vain murto-osa tavaroista on oikeasti mun enkä esimerkiksi isän huonekaluja saa hävittää täältä. Mutta kiva, jos edes kuvista välittyy avara tunnelma! ;)

   Jaffa on munkin mielestä ihana, ja se uusi vihreä väri himottaisi kanssa hirveästi! Vaan on siinä mielessä rohkea ja näyttävä kuvio, etten ihan tiedä, mihin tänne lisää jaffaa mahtuisi, kun tämäkään ei meinannut paikkaansa löytää. Tuossa harmaassa menee värit täydellisesti yksiin tämänhetkisten lemppareiden kanssa - keltaista, harmaata, pinkkiä ja valkoista. :)

   Poista
 2. Tuo jaffa-kangas on tosi kiva ja sopii teille! Mä en uskalla ostaa sitä kun pelkään että kyllästyn. Mut vois siitä ehkä silti jotain pientä keksiä kun on niin hyvät värit...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Petra! Onhan tuo todella näyttävä kangas, ja kyllä mäkin pitkään mietin, missä se ei olisi liian hallitseva muuhun sisustukseen nähden. :) Tuossa kirjahyllyn edessä se on oikeastaan aika passeli, kun ei näy samalla tavalla koko ajan kuin esimerkiksi ikkunaverhona, ja valkoiset verhot molemmin puolin raikastavat kokonaisvaikutelmaa.

   Mutta värit on kyllä niin passelit, että voisihan siitä miettiä vaikka tyynyä tai muuta vastaavaa, jos siltä tuntuu! :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...