lauantai 11. toukokuuta 2013

Astiakaappi olkkarissa

Kuvat ei taaskaan pääse hurmaamaan laadullaan, mutta ei voi mitään. Kamera kyllä löytyi ahkeran penkomisen jälkeen, mutta sekä laturi että tietokonepiuha ovat edelleen hukassa. Huoh, ehkä ne vielä joskus löytyy! 

Pari päivää sitten mainitsin astiakaapin siirtymisestä toisaalle, ja tässäpä se nyt on. Ei ihan kaikkein helpoin siirrettävä yksin, mutta siellä se olohuoneen nurkassa könöttää, eikä mennyt mitään operaatiossa rikki. Olohuoneen ikkunoissahan ei ole ollenkaan verhoja, ja tykkäänkin vitriinin antamasta ilmeestä tuolla nurkassa. :) Kokonaisvaltaisempia kuvia ei ole tarjolla, koska tuon yhden huonekalun takia koko muukin olkkari joutui kaaoksen valtaan. Säästetään nyt edes joskus tänne eksyvien silmiä. ;)

Nurkassa on myös syystä aina jokin painava huonekalu. Asunnon ainoa antennipistokepaikka löytyy juuri tuolta lattian rajasta. Ja kyllä, puhutaan 100 neliön kaksikerroksisesta asunnosta, jossa on yksi ainoa antennipaikka. Pistää kyllä arvostamaan niitä nykyaikaisempia asuntoja ihan eri tavalla, esimerkkinä serkkuni tänä vuonna valmistunut alle 40 neliön kaksio, jossa oli neljä antennipaikkaa... No siis asiaan palaten, se ainokainen antennipaikka tuolla nurkassa on jo aikansa elänyt, eikä antennijohto pysy paikallaan ilman, että sen liikumattomuuden varmistaa huonekalulla. Mikään ei ole ihanampaa kuin katsoa jotain jännää ohjelmaa yläkerran telkasta, kunnes kesken kiihkeän juonikäänteen antenni irtoaa seinästä - voi sanonko mitä! Vaan eipä pitäisi enää tapahtua... :D4 kommenttia:

 1. Kokonaiskuvia odotellessa, näyttää nimittäin tosi kivalta vitriini tuossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriini tuossa tuntui omaan silmään piristävän koko olkkaria. :)

   Poista
 2. Heh, sinä se aina jaksat vaihdella huonekalujen paikkaa! Ja täytyy nostaa hattua sille, että siirtelet niitä yksin, ei ole meinaan helpoin homma. Kivalta näyttää, odotan mielenkiinnolla mihin sijoitat muut kalusteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kummasti ne huonekalut aina pyörii täällä! Huomaan kyllä itsestäni, että varsinkin ahdistuneena lähden herkästi purkamaan oloa mööpelivalssilla. :) Ja allekirjoitan myös tuon tavaran siirtämisen yksin, pirullista touhua, erityisesti näin kaksikerroksisessa asunnossa. :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...