torstai 9. toukokuuta 2013

Ikuisuusprojekti

Avohyllyjä ei vaan voi jättää rauhaan! 

Sitä huomaa tosiaan tulleensa aikuiseksi, kun vapaapäivä - tällä kertaa myös meikäläisen syntymäpäivä - kuluu siivotessa. Siivoamisen ohella sain päähäni pistää keittiön avohyllyt uuteen uskoon. Käyttöastiat hyllyille, kirjat toisaalle. Myös vastakkaisen seinän vitriini kipaisi toiseen huoneeseen, mutta siitä lisää toiste...

Voishan sitä toki jotain sosiaalisempaakin vapaapäivälle keksiä, mutta kun siivouspäiviä on niiiin vaikea järjestää. Ollaan siis tyytyväisiä ja jatketaan puunaamista.

6 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut! Tuo kissaverho on muuten aivan älyttömän kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Mä tykkään kanssa tuosta kissaverhosta. :) Ja aina kotiin tullessa erehdyn jo kaukaa luulemaan, että siellä ne mussukat on odottelemassa henkilökuntaa. :D

   Poista
 2. Onneksi olkoon! :)
  Tuo musta seinä on kyllä aivan huippu, nuo kauniit astiat ja muut esineet tulevat todella hienosti esiin, eikä seinään juuri kiinnitä edes huomiota. Vaikka musta seinä olisi siis yksinäänkin mun makuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mariel, kiitosta! :) Musta on munkin makuun, mutta kyllä nuo astiat sun muut tulee ihan eri tavalla sitä vasten esille seinän jäädessä kakkossijalle. :) Ja itse tykkään ehdottomasti enemmän tästä astiaversiosta kuin kirjoilla täytetystä hyllystä, semmoinen selkeämpi fiilis!

   Poista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut <3

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...