tiistai 7. toukokuuta 2013

Cats, cats, cats

Ei, otsikosta huolimatta en ole ottanut lisää kissoja, vaikka Niisku ja Frida ilmeistään päätellen pelkäsivät juuri tätä!

"Siis mitä kissoi häh??"

Kissoista kuitenkin puhe, tällä kertaa sisustuksellisessa mielessä... Keittiön verhot on ärsyttäneet aina keittiörempan valmistumisesta lähtien. Kaikkea kivaa ja nättiä keksisi kyllä, mutta jotenkin vaan tulee harmillisen tunkkainen olo. Eivätkä sivuverhot oikeastaan edes tarjoa kaipaamaani näkösuojaa. Lisäksi Topilla on satunnainen harmillinen tapa tehdä protestitarpeet keittiön verhojen taakse piiloon... Ei kiva!


Aikoinaan eräs lukijani näitä jo ehdottikin ja nyt otin sitten härkää sarvista ja klik-klikkailin uudet "verhot" ostoskoriin. Pari viikkoa rulla odotteli keittiön pöydällä alle kymmenen minuutin operaatiota, vaan nyt on katit ikkunassa!


Ulkoakin kävin katsomassa, ja juu, ei näy läpi ei. :) Valoa tulee näkösuojasta huolimatta, napakymppi!

Kyllä nyt kelpaa kokkailla piilossa ja silti nauttia luonnonvalosta.

6 kommenttia:

 1. Olipa hyvä idea ja ihanat kissat ikkunassa! Mutta Fridan silmät näyttävät superpelottavilta tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Fridalla on usein tuommoinen vähän mielipuolinen ilme. :D

   Poista
 2. Miten noi "verhot" on tehty? Ihana idea tuo kissat ikkunassa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on siis ikkunakalvo, joka liimataan saippuaveden avulla lasin pinnalle. :) Omani ostin Helsinki Livingiltä, ja näin parin päivän perusteella olen kyllä tyytyväinen!

   Poista
 3. Ompa hauskat ..rempan jälkeen meidän kellarin kylpytilat tarvii samanlaisen viritelmän, täytyypä muistaa tä silloin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Mä en ole vielä saanut ketään hyppimään keittiössä valot päällä illalla, mutta vakaasti uskon, että peittää näkymät. Itse en ainakaan päiväsaikaan näe tuon kalvon läpi jos pihatiellä kävelee naapuri ohi. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...