lauantai 1. syyskuuta 2012

Maalikaupoilla

Mulle on tänä vuonna syntynyt uusi intohimo - tai pakkomielle, miten sen nyt ottaa. Rautakaupassa saa kulumaan melkeinpä enemmän aikaa kuin siellä isossa pahassa Ikeassa!

Mitä maalia, mitä sävyjä, tarvisinko lisää työkaluja? Ai niin, hukkasin sen edellisen lastan. Tai siis molemmat. Pitäis varmaan hakea uus.Oijoijoi, iiiiiihanaa keltaista! Tätä on pakko saada! Ja toi valkoinen. Ja vitsit mikä vihreä! Eikun, enhän mä tarvii vihreää. Hmm siis joo, se pinkki. Ja hei, entäs jos tuolla on jotain kivaa ale-lattiaa! Hmm, montakohan neliötä sitä kuluisi. TÄN TAHDON! Osaisinkohan mä asentaa tän? Ei mutta, munhan pitikin ostaa sitä metallille sopivaa maalia. Joojoojoo. Sävy. Mä tahdon keltaiset kaiteet! Eikun mustat. Plääh, valkoisethan. Kiiltävä, himmeä, puolihimmeä. Hmm, kiiltävät kaiteet ois kyl helpoimmat. Mutta kiiltävä patteri, ööööh. Kaisse ois niinku vähän jotain blingblingiä?"
Ostin sitten puolihimmeää keltaista seinämaalia sekä kiiltävää valkoista ja pinkkiä kalustemaalia. Valkoinen kaiteisiin ja ehkä jopa pattereihin (kiiltävät blingbling lämpöpatterit), pinkki vähän niinkuin yksityiskohtiin... ;) Ja arvatkaa, tällä hetkellä mun tekisi eniten mieli tarttua siihen pinkkiin maaliin!!! Minä, niin epäpinkkityttö kuin olla ja voi. Jos aikaisemmin olen valittanut aikuistumista, niin tämä taitaa olla taantumista pikkutyttötasolle. :D

Eteisen suunnitelmat eivät ole selkiintyneet vielä, joten vinkkejä saa edelleenkin tiputella. Ajattelin nyt pakkeloida ruskean seinän loppuun, hioa, pyyhkiä... Ja sitten vetäistä keltaista pintaan. Muiden seinien kohtalo on avoin. Mutta ne kaapit kyllä varmaan tulee valkoisella.

Muksaa syyskuun alkua ja viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Tunnistan itteni :D

  Ihanaista viikonloppua sinnekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja hyvä että meitä on enemmänkin! :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...