sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Raitalakanat

Mä olen heikkona kaikkeen keltaiseen (jos ette ole huomanneet). Marimekon KELTAvalkoraidalliset lakanat olivat tarjouksessa, joten pakkohan mun oli ne saada...

Lakanoidenvaihdossa on lisäksi aina kaverit mukana, erityisesti Topi. Alla sekalainen joukko kuvia tämänpäiväisestä sängynpetausoperaatiosta. :)

Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Kivat lakanat ! Mikähän siinä onkaan,että nuo karvaiset kaverit aina änkäävät 'auttamaan' petaamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja se taitaa vaan olla niiiiin jännää touhua, että pitää tupata mukaan. Tätini kissa hyppii jopa lakanoiden sekaan niitä vedettäessä. :)

   Poista
 2. Ihana pinkin, keltaisen ja kultaisen yhdistelmä makuuhuoneessa. Raikkaan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ella! Nämä väriyhdistelmäthän korostavat mustien ja mustavalkoisten kissojen kauneutta vallan mainiosti. ;) Vaan mitäs sitten, kun uusi tulokas ei oikein mahdukaan nykyiseen palettiin! :D

   Poista
 3. Lakanat on kyllä makoisat. Onko tuo sellainen ISO peitto (itse haluisin sellaisen, olis ihana ja ei vahingossakaan loppuis peitto kesken, kun sängyssä pyörii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean tuplaleveä untuvapeitto! Mä ostin sen mukamas päiväpeitoksi, kun täällä kandee suojata lakanoita kokopäivän karvaisilta makaajilta, mutta pakko myöntää että se on kylmässä makuuhuoneessa käytössä ihan kakkospeittona päivittäin (tai siis öittäin). Ja on ihana!

   Poista
 4. Mistä olet ostanut tuon mustavalkoisen siksak-kuvioisen tyynyn? :) Ihanat petausapulaiset! Rapsutuksia niille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariel, rapsut välitetty! Siksak-tyynyliinaat löytyivät kesällä ihan tuolta lähi-Prismasta. Hyvällä säkällä niitä voisi vieläkin löytyä. :)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...