lauantai 8. syyskuuta 2012

Fiilistelyä

Henkisesti rankka viikko takana, sairaslomineen päivineen. Keltainen seinä on kuitenkin niin iso energianlähde, että tällä hetkellä haaveilen vastaavasta myös olohuoneeseen... Aurinkoa läpi vuoden, eiks jeh!

Eteisen lopuista seinistä tulee mustat. Mustaa jämämaalia on vielä sen verran, että pakko kokeilla. Jos se sitten ei näytä hyvältä, ei se valkoisen maalin hankkiminen tule sen kalliimmaksi.

Mustalle seinälle keltaista seinää vastapäätä tulee pinkki mausteavainhylly sekä pinkki sydännaulakko. Sydännaulakko meikäläisen teini-iästä, aikoinaan Tampereeltakin löytyneestä Daysta ostetty. Molemmat saivat pinkkihurmassani pinkin maalin pintaansa.

Keltainen seinä on sittenkin liian ihana kaikkea sälää varten! Sille pääsee ainoastaan tyylirikkona äitini vanha punainen kukkapeili. 

Tason päälle tulee myös Askon alennusmyynneistä tilaamani M-koon Tuplakupla. Sen pitäisi antaa tarpeeksi tunnelmavaloa pimeäksi muuttuvaan eteiseen.

Kirjanpitäjän pienet apulaiset työn touhussa.


Ja se keittiö! Musta seinä sai pisteen iin päälle hyllyjen ja kaiken romun muodossa. Keittokirjat ovat rakas harrastus, niihin haaveeni minimalismista ei yllä. Myös mikro siirtynee vielä tuohon tasolle hyllyjen alle.Ja sitten se astiakaappi. Aarteiden asettelu vielä kesken. Äidillä oli hirveästi ihania astioita, itsellä paljon vähemmän.


Kakkakaappi in action.
Ja olohuoneen kaunistus. Onko kenelläkään muuten kokemusta kankaan/verhojen valkaisemisesta?
Näissä merkeissä meikä lähtee viemään romukuormaa serkulle, joka suunnittelee omaan kotiin siirtymistä! ;) Onni on vielä kotona asuvat sukulaiset.

Psst. Voin ehdottomasti suositella Tampereen seudun vuokra-aviomiesten Jaria! Tämän kokemuksen jälkeen en enää kärvistele yksin asioiden parissa, sillä 129 eurolla sain vaikka mitä valmista aikaiseksi! Tai siis, Jari sai ja minä ihailin tuloksia vieressä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...