keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kodin huoltokeskus

Tuttavallisemmin siis kodinhoitohuone, kodari. Se ei todellakaan ole verrattavissa monien tilaviin, vaaleisiin ja kauniisiin tiloihin, mutta tämä ei onneksi vaikuta sen käyttöasteeseen.

Se on ruma, ahdas ja vielä sotkuinenkin muutamien äidin tavaralaatikoiden takia (motivaatio niiden läpikäymiseen antaa odotuttaa itseään), mutta on se silti hemmetin ihana olemassa. Siellä säilyvät kaikki remontti- ja siivoustarpeet - jopa imurille löytyy paikka siivouskaapista - ja se on pyykkihuollon keskus. Puolentoista vuoden jälkeen jopa se into käyttää mankelia löytyi!!

Pientä viilaamista toki on aina suunnitteilla, mutta näkymättömänä tilana en viitsi tuhlata energiaa sen remontoimiseen...

Löytyykö teiltä kodinhoitohuonetta, vai osaatko elää ilman?

4 kommenttia:

 1. Mulla ei ole koskaan ollut kodaria, joten katselen melko kateellisena tuota sun ;) Haaveilen, että joskus rakennamme tähän lisäosan ja sinne se kodari sijoitettaisiin. Kun tuota ei ole, on esim kaikkien siivousvälineiden säilytys ongelmallista ainakin tällaisessa vanhassa talossa. Niitä on siis käytännössä siellä täällä ja aina on jotain hukassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katselen kateellisena muiden kodareita, ne kun on hienoja! ;)

   Ei vaan, ymmärrän kyllä! Nämä ovat tosi käytännöllisiä, ja yksiössä asuneena tiedän tuon säilytysongelman! Täällä olen koittanut keskittää kaikki siivous- yms. välineet tuonne.

   Toivottavasti sunkin kodarihaave toteutuu joskus!! :)

   Poista
 2. Ei oo meilläkään kodaria, kuten ei mitään muutakaan varastotilaa, että vihreänä kateudesta nytkin olen... Positiivisesti kun asian ajattelee, niin kun ei ole varastotilaa, ei tallenna hirveitä määriä turhaa rojua mihinkään (vaikka kaapit kyllä pursuaa tavaraa nytkin...) ja imurinkin saa huoleta jättää keskelle lattiaa, kun sille ei oikein ole paikkaa. (niinkuin nyt jaksaisin sen aina johonkin laittaa, vaikka paikka olisikin....;) )
  Toimeen tulee kun on pakko, mutta JOS joskus saan uuden talon, niin tiedän kyllä mitä sinne haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa varastotilan puutteesta, silloinhan sitä ei mahdu hamstraamaan kun ei ole tilaa, mihin hamstrata! Vaikka pakko myöntää, että koen silti tämän asunnon parhaiksi puoliksi juuri vaatehuoneen, kodarin ja ulkovaraston. Köh, säilytystilojen takia.

   Jännä juttu muuten, mussa ainakin herättää melkeinpä enemmän kateutta muiden mahtavat säilytystilat kuin esimerkiksi jokin todella upea, iso, korkea olohuone-keittiö -yhdistelmä. Mä olen kai liian käytännöllinen. :D

   Mutta hei, sitä uutta taloa odotellessasi, jos yhtään lohduttaa niin kyllä mullakin lojuu imurit sun muut täällä usein ihan laiskuuttani, vaikka tilaa muka oliskin. ;)

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...