tiistai 28. elokuuta 2012

Tittidii! Mun keittiö ♥

Se on mukamas niinku valmis!

Tai no, jos ei lasketa kaikkea viimeistelyä. Remonttipuoli kuitenkin olisi tässä, ellei nyt jokin rupea vielä pistämään silmään. Joskus toukokuun loppupuolella taisin aloitella, elokuun lopussa sain valmiiksi.

Olenko hidas tai jotain?

Jokatapauksessa, tässä runsaasti kuvia. Rakennan vielä jossain kohtaa kivan ennen-jälkeen vertailun teille verrokiksi, mutta vaiheita voi toki kurkata myös keittiö-tunnisteen takaa. ;) Siihen vertailuun ajattelin myös (itseänikin varten) vähän kerrata, mitä tehty ja mitä kustansi.

Alkuun vielä vähän vaiheessa. Maalilla on taikavoimia.

Oikeanpuoleinen seinä maalattu.

YÄK!Sitten hypätään valmiiseen! ♥ ♥ ♥ Jep, olen onnellinen.

Musta on samaa sävyä kuin keittiön päätyseinässäkin, Tunto-maali vaan tekee siitä elävämmän pinnan.

Pyykinkuivaus tapahtuu mulla pitkälti keittiössä, siksi myös tuo teline hilluu nurkassa.
Verho aiheuttaa mietteitä. Teippasin palasen kangasta koemielessä ikkunaan. Näkösuojalle olisi tarvetta, joten tuommoinen erikoisempi alakappasysteemi kävi mielessä. Ehkäpä ryhdikkäillä raidoilla tai pirteällä keltaisella. Verhot muutenkin tuppaavat madaltamaan jo ennestään matalaa huonetta, joten todellinen ongelmatapaus mielestäni. Ja patteri kaipaa maalia. Valkoista varmaankin, jos vaan jaksaisi.

Jakkara tulee saamaan joko kirkkaan keltaisen tai pinkin maalin. :D Keltainen olisi pitkäikäisempi, pinkki taas supersöpis.

Mun Billy. ♥ Rakkautta.

KYLLÄ! Se mikro menee vaihtoon, kunhan taloudellinen tilanne vakiintuu elokuun tuhlaamiseen jälkeen. Hävettää ajatellakin.


Keittiön vanhat valaisimet, kaksi tuollaista plafondisysteemiä. Taitaa olla melkeinpä sieltä 80-luvulta peräisin, koska niihin aikoihin muutettiin tähän. Sopivat tuonne, mutta valoa saisi olla enemmänkin. Ja lampun vaihtaminen on HANKALAA.Noh, mitäs tykkäätte? 

Varoituksen sana, kaikki on itse puutteellisilla taidoilla tehtyä (vetimien poraushommia lukuunottamatta), joten ankara kritiikki tulee todennäköisesti hermostuttamaan meikäläisen. ;D Kolme tuskallista kuukautta takaa sen! Muuten sana on vapaa. :)

10 kommenttia:

 1. Ihana lopputulos! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape! Mä kävelen keittiöön about 10 minuutin välein ihan vaan ihastelemaan, pöhkö kun olen... :D

   Poista
 2. Wau, todella onnistunut lopputulos! Musta seinä on aivan ihana, ja koko keittiö yleensäkin näyttää tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger! :) Olen kyllä todella tyytyväinen tuohon mustan ja valkoisen liittoon, pienillä piristeillä. :)

   Poista
 3. Tykätään!!! Musta seinä on tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika, olen tässä hykerrellyt mielessäni, että onneksi en turvautunut tuttuun ja turvalliseen vaan koitin sitä mustaa! :D Kiva kun piipahdit!

   Poista
 4. Äänestän jakkaran väriksi pinkkiä, vaikka keltainenkin olisi tosi söpö. :)
  Mahtava muutos keittiössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mariel! Itse olen niin tyytyväinen, ei kaduta yhtään edes radikaali musta. :) Ja pinkki siitä taitaa valikoitua, jotenkin se olisi niin herkku kontrasti tuolla!

   Poista
 5. Aivan ihana keittiö sinulla ja tuo musta seinä on todella upeen näkönen! Yksi vaihtoehtohan tuohon ikkunakapan tilalle olisi ikkunatarra näkösuoja, joita löytyy muuten täältä http://www.scandinaviandesigncenter.com/Products/eur1/Home_Accessories/Window+Screen+Films Aika kalliita ovat, mutta varmasti sen arvosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, Nanna! Ja kiitos! :) Ikkunatarra onkin hyvä idea - voisin siihen tutustua tarkemmin, jos vaan saan keittiön kaikuongelman hallintaan. Ikkunakalvo ei varmaankaan juurikaan auttaisi tähän näkökulmaan, ja kunnon verhoja taas vähän karsastan tuonne, vaikka ne kaikuun auttaisivatkin...

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...