perjantai 17. elokuuta 2012

Sohvapöytä

Kuvia pyydettiin, joten kuvia tulee. Ainakin muutama. Oikeastaan ihan vaan sneak peek!

Ja kuvissa esiintyykin seuraava dilemmanpoikanen. Pitkällisen taistelun jälkeen minun oli pakko hyväksyä se tosiasia, että sohvapöytä on tarpeen. Halusin kuitenkin jotain keveää ja liikuteltavaa, joten kaivoin varastoista jo kerran aikaisemminkin sohvapöytänä käytössä olleen retro-tv-tason.


Pöytä on muisto lapsuudesta, ja totta puhuen tykkään siitä niin paljon, että olen jo pitkään miettinyt mihin sen saisi käyttöön. Sen pinta herättää kuitenkin mietteitä. Nykyisellään tumman ruskeaksi käsitelty (petsattu ja lakattu, veikkaisin ainakin kiillosta päätellen) tuntuu liian tummalta yhdistettynä vahvoihin mustavalkoisiin kuvioihin. Myös jalat katoavat herkemmin tumman pöytälevyn alle.


Koska pöytälevy ei ole tässäkään kohtaa enää alkuperäisessä asussaan, mietin onko hirveä pyhäinhäväistys käsitellä se uusiksi, valkoiseksi. Valkoista kalustemaalia löytyy sopivasti vielä keittiön jäljiltä, joten muutos olisi helppo ja nopea.


Mutta mitä te tekisitte, jättäisittekö pöydän ennalleen vai käsittelisittekö uusiksi? Pöytä on siis todella tummanruskea pinnaltaan, mutta heijastaa valokuvissa valoa ihan eri tavalla kuin luonnossa.

Kuvissa esiintyy myös pari niistä monen Ikea-visiitin tuloksista. :) Mun sydän sykkii kaikelle geometriselle, ja innostuinkin heti nämä nähtyäni testaamaan niitä omassa kodissani! Blogimatto pääsi hetkeksi lepäämään yhdessä kaverinsa kanssa, sillä niitäkin tuli löydettyä toinen kappale odottelemaan sitä hetkeä, kun raidat tuntuvat taas oikealta (ja ennen kaikkea kissojen stressikarvanlähtö helpottaa...).

8 kommenttia:

 1. Ihana toi eka kuva!!! <3 Pöytätaso on tosian kovin tumma. Mä en suurenakaan häväistyksenä valkoiseksi maalaamista näkisi joten anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Kiitos myös mielipiteestä, mä olen ihan liian herkistelijä välillä, kun tuntuu ihan pyhäinhäväistykseltä edes harkita jonkin asian muuttamista. :D

   Poista
 2. Ihana olohuone! :) Pöytä näyttää mielestäni kivalta ja muuhun sisustukseen sopivalta noin tummanakin, mutta se olisi varmasti hyvännäköinen myös valkoisena, joten ei muuta kuin maalaamaan vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän Ginger! Tummahan sinänsä sopii tänne hyvin, koska toista puolta olohuoneesta (kuvan ulkopuolella) hallitsee se iso tumma kirjahylly ja tumma ruokailuryhmä. Mutta ehkä sen vuoksi kaipaankin sitä vaaleaa vastapainoksi. :) Kiitos mielipiteestä sinullekin!

   Poista
 3. Toisaalta tuo tumma pöytä antaa hieman lämpöä mustavalkoisuuden keskelle, eli en välttämättä maalaisi sitä valkoiseksi, vaikka se niinkin varmasti olisi kaunis. Mutta, siis kumpikin vaihtoehto on ihan hyvä valinta. :)

  Tuo matto muuten on TOSI kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lämpöhuomio on muuten ihan totta! Kiireissäni maalasin pöydän jo valkoiseksi, ja kyllä se omaankin silmään pisti että lämpöisempi oli vaikutelma ennen. Jotenkin se kaikki tumma puu vaan tuppaa ahdistamaan täällä. :)

   Ja samaa mieltä, matto on ihana! ♥ On se raitamattokin upea, mutta karvanlähtöaikaan todella ikävä pitää puhtaana. Tämä vaikuttaa helpommalta.

   Poista
 4. Mistä tuo matto on?! Ihana...

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...