torstai 23. elokuuta 2012

Remontoinnista

Remontoiminen on vaarallista.


Tuo nyt on vielä pientä. Toinen käsivarsi ja sääret on suunnilleen samaa luokkaa, ellen jopa mene väittämään niitä pahemmiksi. 

Lisäksi olen 1) astunut naulan päälle, 2) joutunut kiskomaan sen jalastani ulos ja 3) hankkimaan antibioottikuurin, sekä 4) pudonnut keittiöportailta ja 5) kompastunut jalkoihini sekä 5a) portaissa mennessäni yläkertaan että 5b) viedessäni roskia roskakatokseen.

Olen myös päässyt 6) "nauttimaan" sairaslomasta uusiutuneen jännetupen tulehduksen takia. Mutta kyllä se keittiö edistyy näin yksikätisenäkin! Ja tottakai muutakin tapahtuu, kun kerran on aikaa tylsistyä kotona. Kaikki tietenkin yksikätisenä.

Voi onni ja autuus tätä remontoinnin ja yksinasumisen ihanuutta!

4 kommenttia:

 1. Auts!! Vaikka kuvailusi pisti hieman hymyilyttämään niin kyllä, omasta kokemuksesta tiedän että vaarallista on ja mitä tahansa voi sattua.

  Annathan nyt käden parantua kunnolla ja maltat touhata nyt yksikätisenä vaan..? <3

  Ja arvaa, vielä hetki ja kelit on sellaiset että keltainen ihanuus pääsee käyttöön <3 oon ihaillu sitä saapumisesta asti ja nyt pian, ihan pian!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, mua hymyilitti aika paljonkin! :D Ainakin siinä kohtaa, kun olin sen naulan saanut ulos, se oli ainoa ei hymyilättävä asia.

   Ja jep, yksikätisenä hommaillaan, mutta kyllä ketuttaa! Vaikka pakkohan se on, tänään kävin fyssarillakin kuuntelemassa "etsaatehdämitään"-saarnan.

   Ja hei hienoa, kohta pääset käyttämään! Tosi kiva, että oli mieleinen. ♥

   Poista
 2. Toi remontointi on niin vaarallista, mutta jätä ne remonttijuomat pois, niin ei satu niin paljon haavereita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, jäin ihan miettimään miten kävisi remonttijuomien kanssa. :D Tähän asti kun on ollut ihan omaa tyhmyyttä, remonttijuomien kanssa ois varmaan pää kainalossa tässä kohtaa... :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...