maanantai 20. elokuuta 2012

Neiti Ruususen kammari osa 2

Olen varmaan aikaisemminkin purnannut makuuhuoneestani. Pieni, neliön mallinen huone, jossa on yksi ainoa ehjä seinä. Yhdistä siihen sitten parisänky ja mielellään jotain muutakin... :)

Noh, tämänhetkisessä ratkaisussa sänky on sijoitettu ikkunan alle siten, että kummaltakin puolelta mahtuu kulkemaan. Sänkyä vastapäätä, yhdeltä rikkonaiselta seinältä löytyy jotain uutta. Kuvat illan hämärästä, laiskasti sängyllä loikoen...

Joskus kesällä ne unettomat yöt - jotka ovat jatkuneet jo useamman vuoden - rupesivat nyppimään siihen malliin, että hankin hetken mielijohteesta makuuhuoneeseenkin television. Valkoisen tällä kertaa! Ja sisäänrakennetulla dvd-soittimella.

Vaatesäilytyksen ongelmallisuuden ratkaisin kahdella Ikean kolmilaatikkoisella Malm-lipastolla. Makuuhuoneen yhteydessähän on vaatehuone, mutta siellä ei ole käytännössä juuri muuta kuin tankotilaa vaatteille. Teoriassa kolmaskin lipasto olisi tervetullut, jos siirtäisin lipastot vastakkaiselle seinälle, eli ikkunan alle. Tällöin sängylle pitäisi kuitenkin miettiä uusi kohta.Kulta ei ole mun juttu, mutta kultaiseen lintutauluun liittyy niin vahvoja muistoja, että se tuskin tästä huoneesta hevin lähtee. Ja onhan sängyssäkin kultaiset koristeet. :)


Söpö herätyskello, myöskin laiskan herääjän pelastaja, Ikeasta.


Makuuhuoneelle on muitakin suunnitelmia, ja jos se keittiö joskus valmistuu (remonttia jatkettu taas eilen!), on joko makuuhuone tai eteinen seuraavana vuorossa. Makuuhuoneen suunnitelmia voisin tässä joku kerta vielä availla tarkemmin, kera parempien valokuvien nykytilanteesta. Nämä kuvakulmat olivat meinaan aika rajallisia ihan vaan meikäläisen laiskuuden takia!

Mukavaa maanantaita! Täällä on ihanan aurinkoinen ja kirpakka, syksyä lupaileva sää. ♥

6 kommenttia:

 1. Mulla on ikuisuushaaveena valkoinen tv makkariin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mape, niin oli mullakin! :) Tai oikeastaan olkkariin, makkarin kohdalla en enää edes miettinyt kun hinnoissa ei tuntunut olevan väreillä eroa tuossa kokoluokassa.

   Poista
 2. No mutta!!! <3 Tykkään kovasti nykyilmeestäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Niin mäkin, vaikka jatkuvia projektejahan nämä mulla tuppaavat olemaan. ;)

   Poista
 3. Ostin tänään samaisen herätyskellon Ikeasta vartin pikakäynnilläni. Törkeen kaunis, ja niin halpa vielä!!! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi herätyskello on kyllä ihana! Ensimmäisellä kerralla ne oli loppuunmyyty mun naaman edestä, piti käydä uudestaan vartavasten kelloa hakemassa. :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...