Sivut

torstai 18. helmikuuta 2010

Intohimona design

Onneksi tässäkin intohimossa on oma ekologinen näkökulmansa. Tuotteet eivät ole halpoja, mutta ne kestävät aikaa eivätkä ne ole turhia ostoksia - tai ainakaan niiden ei pitäisi olla. Designia tästä kodista ei kuitenkaan löydy, koska opiskellessa on säästämisessä mennyt muut asiat edelle. Mutta ehkäpä nyt pikkuhiljaa, valmistumisen häämöttäessä lähempänä, haaveet voivat muuttua todellisemmiksi...

Erityisesti rakastan design-valaisimia, mikä on oikeastaan sääli, sillä yhteen pieneen asuntoon mahtuu vain rajallinen määrä valaisimia. Ja kun joukkoon olisi kiva saada vielä mahtumaan niitä muitakin ihania valaisimia, aidosti vanhaa tai muuten vaan hauskaa. :)

Olen kaavaillut palkitsevani itseäni tällä Harri Koskisen Block-valaisimella sitten kun lopulta valmistun. Alkuun en syttynyt Blockille, mutta nykyään se on mielestäni jopa kaunis, ehdottomasti tunnelmallinen ja ihanalla tavalla erikoisempi.



Kuva FinnishDesignShop

4 kommenttia:

  1. Mikä valaisin... Mäkin haluun, sitten joskus tuollaisen, kun sellainen kotiini sopii.

    VastaaPoista
  2. Christin, sitä päivää odotellessa. ;) Onneksi tuo ei vaadi edes ihan hirveää säästämistä.

    VastaaPoista
  3. Hei,

    minä tilasin itselleni juuri pari päivää sitten tuollaisen kodin kuvalehden lahjatilauksen kautta. Hintaa tuli vain 85 e ja siihen sisältyy tietenkin vielä nuo lehdet 9 kk. Minäkin olen jo vuosia haaveillut tuosta lampusta ja nyt päätin palkita itseni sillä, kun saan lisäopintoni parin viikon päästä päätökseen.

    VastaaPoista
  4. Onnen Omeania, kiitos vinkistä! Pitääkin miettiä olisiko jostain muusta irrottaa vähän rahaa lehtitilaukseen... :)

    VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...