torstai 25. helmikuuta 2010

Ihana, kamala sohva

Nykyisin siis kamalan ihana sohva.

Sohva kotiutui reilu vuosi sitten. Se ostettiin käytettynä ja mukana tuli samasta kuosista kaksi nojatuolia. Ja se kuosihan oli aivan superihana, paikoin vaaleaksi kulunut tummanvihreä. (Seuraava on ainoa koneelta löytynyt kuva kyseisestä alkuperäisilmeestä. Huom. Kuvassakin on keskitytty vain kissaan.)Sohva ei ehtinyt olla uudessa kodissaan tuntiakaan ennen kuin mie rupesin peittelemään sitä kaikin mahdollisin keinoin. Vuoden aikana ehdittiin kokeilla erilaiset lakanaviritelmät, vanhat päiväpeitot - aluksi kapean sängyn ja myöhemmin parisängyn - sekä erinäinen lajitelma huopia ja muita viritelmiä. Sillä mie oikeasti inhoan sohvan alkuperäistä ilmettä. Tumma vihreä on ihan liian synkkä, eikä se sovi tänne. :)

Lopulta sorruin ostamaan sohvan päälle "irtopäällisen", oikeammin puhtaan valkoisen tukevan puuvillakankaan, jota irtopäälliseksi väitettiin. Tästä vain paria viikkoa myöhemmin silmiini osui jotain vielä ihanempaa - iloisen värikäs (eli siis kirjava) virkattu tilkkupeitto. Peitto ei ollut halvimmasta päästä, mutta rakastuin ensisilmäyksellä. Eikä ole kaduttanut.

Isoäidinneliöissä nyt vaan on sitä jotain. :)

Ehkäpä joskus vielä aloitan ikuisuusprojektini, joka on virkata iiiiiso peitto täysin riemunkirjavista isoäidinneliöistä.

4 kommenttia:

 1. On tuo tilkkupeitto kyllä kiva ja raikas! Aivan kuin luotu tuohon sohvaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiva käydä täälläkin.
  Kisuli on kovin mietteliäs.
  -e-

  VastaaPoista
 3. Ihana tilkkupeitto!

  Mulla samaa kuosia ja väriä olevat nojatuolit (jossa puiset käsinojat) ja kovasti mietin oikeaa väriä niiden päällystämiseen. Ei ole munkaan väri, mutta kun ilmaiseksi sain.

  VastaaPoista
 4. Missye, kiitos! Mie tykkäänkin ihan possuna sohvan nykyisestä ilmeestä. :)

  -e-, kiva kun kävit! Kisuli miettiipi varmaankin syntyjä syviä. ;)

  Anonyymi, kiitosta! Kun ilmaiseksi (tai halvalla) saa, ei niin viitsi nirsoilla. Sitten pitääkin vaan keksiä miten muuttaisi enemmän mieleisekseen. :)

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...