perjantai 26. huhtikuuta 2013

TGIF

Thank God It's Friday!

Frida-pötikäinen ♥


Mun unirytmi on mennyt täysin sekaisin. Tasan neljältä silmät napsahtaa auki ilman minkäänlaista avustusta - en voi syyttää kissoja enkä herätyskelloa. Tästä seurauksena pitää illalla sitten tietenkin mennä viimeistään kymmeneltä nukkumaan... Ja taas herätään aikaisin. Oravanpyörä on alkanut.

Toisaalta näinä aamun hiljaisina tunteina saa tehtyä asioita ihan eri tavalla. Tai sitten vaan loikoiltua kissojen kanssa sängyllä, kunnes on oikeasti aika nousta. Kissojen hyrinää ja jotain dvd-leffaa kuunnellen. 

Onneksi on perjantai! Tänä viikonloppuna opettelen taas vaihteeksi turhasta tavarasta luopumista, kun serkkutytöllä on edessä muutto ensimmäiseen omaan kotiin. :) Multa kun sattuu löytymään kaikkea kivaa kodinjuttua hänen lempiväreissään. Tyhjemmät kaapit, parempi mieli. Kivaa perjantaita myös teille!

4 kommenttia:

 1. UUH, juuri niin TGIF :D
  Kivaa ja touhukasta viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantait on ihan parhaita! :) Ja kiitos vielä jälkikäteenkin!

   Poista
 2. Frida muuten puuttuu sivupalkin kisukuvista. :) Päivitäpä kunhan kiireesi helpottavat. :) Olen itsekin yrittänyt tässä opetella tavaroista luopumista. Vaikeaa on, mutta tuleehan siitä aika hyvä mieli, kun saa jotain pois nurkista. Vielä kivempi on, jos omat turhat tavarat voi antaa jollekin käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mariel, kummasti luit kyllä mun ajatukseni. Itse tuossa juuri pari päivää ennen kommenttiasi mietin, että pitäisi Fridasta kaivaa kiva kuva tuonne sivuun... :)

   Tavaroista luopuminen on vapauttavaa ja erityisesti silloin kun niistä on toisille iloa! Mä olen toivottoman laiska kirppisten suhteen, joten yleensä tavarat päätyvät ilmaiseksi hyväntekeväisyyteen tai sitten jollekin tutulle.

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...