torstai 11. huhtikuuta 2013

Terveiset haudan takaa

Terppa! Onkohan kukaan muistanut meikäläistä edes kaipailla? :D 

No joka tapauksessa, tuosta vuodenvaihteesta on ollut semmoista puuroa ja sumua, että hyvä kun töistä on selvinnyt. Blogi ja harrastukset ovat olleet ihan toissijaisia asioita. Pötkötelty on ja kameran kuvakulmat ovat useimmiten osuneet vaan kissoihin. Kun ei kaaosta viitsi kuvata. Ja viimeisestä kuvasta näkyy, ettei näihin kotiharrastuksiin niin ole jäänyt aikaakaan (tai rahaa), kun oli pakko tehdä yksi kalliimpi hankinta (on muuten ihana!)...

Asioita kuitenkaan sen kummemmin avaamatta todettakoon, että tässä odotellaan kutsua erikoislääkärille (tai oikeestaan kirurgille) ja odotellessa jännitellään ja ihmetellään ja vähän (enemmänkin) kyllä pelätään. Elämä kuitenkin jatkuu (enkä heitä tähän mitään puujalkavitsiä!) ja lisääntynyt valo on saanut kiinnostuksen turhuuksiinkin taas heräämään. Josko tästä eteenpäin arkeen mahtuisi siis muutakin kuin töitä ja kotona pötköttelyä? Tällä tietenkin viittaan blogin herättelyyn... :)

Aurinkoista torstaita teille ja meille!10 kommenttia:

 1. Kisulit voittaa mennen tullen tuon alimmaisen kuvan komistuksen;)
  Toivottavasti kaikki terveysasiat järjestyy - epätietoisuus on pahinta!
  Aurinkoa loppuviikkoon - löytyykö teillä kaikille kisuille auringonottopaikka vai pitääkö niiden tapella;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut kyllä voittavat melkein mitä vaan! ;) Ja kaikille löytyy kyllä auringonottopaikat, mutta silti niistä "parhaista" paikoista tulee kinaa... :D

   Kiitos vielä, epätietoisuushan se tosiaan on pahinta. :)

   Poista
 2. No sinua on kyllä kaipailtu! :)

  Minäkin toivon, että terveysjutut järjestyy ja nopeasti. Toivon todella, että sinulla on kaikki hyvin.

  Mukavaa loppuviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cinnabaria! Odotteluahan tämä on, vaikka keskivertoa nopeammin asiat tuntuvatkin etenevän. Kivaa viikkoa sinne! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kisulit kiittelevät! Täällä osataan söpöillä oikein ammattimaisesti, kissaihmiset ainakin ovat ihan pulassa kyläillessään. :)

   Poista
 4. Ihan just pari päivää sitten zekkasin et onko tullut uutta juttua, olin vähän liian aikaisessa ;) Hyvä että on jo vähän valoa näkyvissä, toivottavasti tosiaan terveysasiat korjaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin ajoitettu sitten! :D Joo valoa tunnelin päässä, ja kyllä se varmaan tästä! Ainakin tämä valoisa vuodenaika sai sen peruspositiivisuudenkin taas löytymään... :)

   Poista
 5. Welkommen back ;)

  Auto ostokset on aina jees! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! On muuten suuri nautinto ajaa ensimmäistä kertaa elämässä autolla, joka on sekä oma että hyvä. ;) Edelliset autot on kaikki olleet raatoja jo hankittaessa. :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...