tiistai 16. huhtikuuta 2013

Pellavaa

Kaikki varmaan tietää ne kaiketi supersuositut H&M pellavalakanat? No meikä lämpenee muotijutuille hitaasti, mutta nyt päätin hankkia kyseiset lakanat itsekin. Ja härregyyd mitkä testitirsat!! Luxusfiilis!

Myös Frida arvostaa. Ja muutkin.

Lakananvaihtotohinassa myös sänky siirtyi takaisin tutummalle paikalleen. Tämä osana suurta verhodilemmaani, joka on suoraa seurausta kroonisesta unettomuudesta. Makuuhuoneen kun pitäisi olla pilkkopimeä, mutta samalla kaipailen kepeää verhotonta ilmettä. Vaan milläs saat molemmat yhtä aikaa.

Huomenna onkin näiltä tiimoilta tapaaminen verhosuunnittelijan kanssa. Mielenkiinnolla odotan vastaako hänen ajatuksensa omaa aika selvää näkemystäni ongelman ratkaisusta, vai onko hänellä kenties jokin paljon parempi idea!

Ps. Olisikohan sitä tänä kesänä tarpeeksi kunnossa makkariremppaa ajatellen? Sävelet on jo aika selvät siltä osin.













4 kommenttia:

 1. Onkohan se meidän vielä nuo lakanat kotiutettava - näyttävät niin ihanan kutsuvilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin sorruin, näyttivät joka puolella niin kutsuvilta! :D Vaan on kyllä ihanan tuntuset, ja eikös pellava vaan parane pestessä?

   Ps. Ryppyisyys on plussaa! Olen varmaan maailman laiskin mankeloija, ja silittäminen ei tulisi kuuloonkaan. Ryppyinen pellava on nättiä. ;)

   Poista
 2. Selvisikö verho-ongelma jo? Mulla on makkarissa valkoinen pimennysrullaverho, koska kesällä kaipaan pimeää makuuhuonetta. Päiväksi se kuitenkin aina nostetaan ylös niin, ettei rullaverhosta näy mitään, menee sopivasti verholaudan taakse. Inhoan rullaverhojen ulkonäköä, mutta pimentää, ja se on tärkeintä!
  Kisuille rapsutuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi Mariel! :)

   Kävin siellä Eurokankaassa juttelemassa verhoimmeisen kanssa ja samoilla linjoilla mentiin. Rullaverho mulla oli tuossa muuttaessa, ei pimentävä, mutta sitä ei saanut kunnolla piiloon vaan jäi aina näkyviin. Ja ne kun on niin hemmetin rumia... Päädyinkin nyt tilaamaan sikamaisen kalliin pimennyslaskosverhon, joka on tarpeeksi nätti jatkuvaan käyttöön. Samalla pääsen kokonaan eroon sivuverhoista, kun se laskosverho itsessään toimii "tauluna". Sivuverhot on täällä nykyisin vähän ongelmalliset kissamäärän takia - yksi suurimmista huveista kun on verhojen läpi leikkiminen. ;) Siinä sitten kun koittaa nukkua, ei hirveästi huvita kuunnella verhojen kahinaa ja liukumista pitkin kiskoja. Ja onhan nuo välillä saaneet verhot kiskottua nipsuistaan irtikin. :D

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...