sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Läpikulku

Yläkerran porrastasanne on ihan pelkkä läpikulkutila. Ahdas, ankea ja aika synkkäkin, kun ovet on usein suljettu romuvarastostatuksien takia. (Kolme makuuhuonetta joista 1,5 täynnä romua.)

Halusin saada sen tuntumaan ilmavammalta, mutta miten? Vaihdoin vanhan pappani tekemän pikkulipaston yöpöytänä toimineeseen Componibiliin  ja kirkkaan keltaisen maton Ikean neutraaliin sisal-mattoon (luvallista raavittavaa kissoille). Seinät ja kaiteet odottavat edelleen valkoista maalia, mutta mielessäni näen tämän jo raikkaana läpikulkutilana. Pienet muutokset toimivat ensiapuna, jotain tein varmasti oikein, koska nyt porraskäytävässä kaikuu. ;)

Vuosikymmenten - okei, 23 vuoden jälkeen - olen oppinut näkemään kaiteiden potentiaalin niiden inhoamisen sijaan!


Edessä kakkosvessa, oikealla pesuhuone + sauna


Vessasta vasemmalle makuuhuone


Vasemmalla sauna, oikealle jää romuhuone ja työhuone

Ps. Mä en löytänyt niitä aiottuja ennen-kuvia mistään!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä NIIN paljon tilaa. Tommoset yläkerran aulat ja tasanteet on just sitä maailman turhinta tilaa =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa tilaa ja turhaa tilaa! Mä vaihtaisin lennossa vaikka vähän pienempään, jos samalla multa vietäisiin osa romusta. :D

   Toisaalta mulla on kyllä kolmio ihan ehdoton kriteeri nyt ja tulevaisuudessa tuon kotona tehtävän työn vuoksi. Työmatskua on PALJON enkä todellakaan halua niitä makuuhuoneen tai olkkarin nurkkaan muistuttamaan olemassaolostaan...

   Tämähän taas on neliö ja hukkatilaa löytyy, jopa se yksi kokonainen huone, jossa on lattiasta melkein kattoon asti romua. :P Ikävä kyllä nekin on kuolinpesän romuja, enkä itse niitä saa hävittää, vaikka kuinka mieli tekisi. :( (Paitsi että työhuoneen rautaisen levitettävän sängyn pistin omin lupineni kiertoon ja se lähtee ens viikonloppuna, jeeeeee!!!)

   Poista
 2. Näyttää kivalta ja raikkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Turhat tilat on ärsyttäviä, kun niitä ei meinaa millään saada kivan näköiseksi turhuutensa vuoksi.

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...