torstai 3. toukokuuta 2012

Arjen ajatuksia

Tuntuu, ettei ole ollut mitään sanottavaa. Tai oikeastaan aikaa sanomiselle. Koko vappuviikonloppu, eli kaikki neljä päivää kuluivat hyvässä seurassa. Vierashuonekin pääsi käyttöön ja kissat nauttivat ylimääräisistä rapsuttelijoista.

Vappu jatkui päivän sairaslomalla, koska rusautin niskani eilen aamulla ollessani jo täydessä työtällingissä. Tänään oli uskaltauduttava töihin, koska deadline lähestyy, mutta voi olla että huomiselle varaan lääkärin... Särkee vieläkin, mutta sentään pää kääntyy.

Ja hei, aika jännää! Täällä aloittaa uusi työntekijä maanantaina. Osin tämän vuoksi mun työkuviot menee täysin uusiksi, ja saan uusia, isompia asiakkaita vastuulleni. Tulokkaalle annetaan monia mun pikkuasiakkaista.

Mulla on myös armoton vauvakuume. Mä haluaisin vauvan, karvoilla tai ilman (oikeastaan mieluummin karvoilla, kissa- ja koiravauvat kun on niiiiiin ihania, myös aikuistuessaan). Vauvakuume yhdistettynä koirakuumeeseen ei ole hyvä. Voisin jättää vauvat väliin, ja hyväksyä ihan aikuisenkin koiran. Nyt siis sinä suloisen koiran omaava vapaa mies, täällä olisi paikka sinulle, tai ainakin koirallesi!

Hyvätapaisuus plussaa. :D


Vierailevana tähtenä täällä aina silloin tällöin pyörähtävä Dani, jolla jotkin tavat ovat vielä hakusessa. ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas lystikäs tuo pieni ja karvainen koira. Itsekin nautiskelin koirani kanssa vappuviikonlopun, tosin se ei ollut ihan noin riehakas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä yksilö on vielä niin pentu, ettei malta ollenkaan rauhoittua. :) Ikää taitaa olla alle vuoden verran.

      Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...