maanantai 21. toukokuuta 2012

Kuulumisia mustalta aukolta

Tiedättekö sen tunteen, kun kotona on jossain ihan varmasti joku musta aukko, joka imee tärkeää tavaraa sisuksiinsa ihan vaan huomaamatta? Mä olen etsinyt kameran piuhaa kohta kaksi viikkoa, tuloksetta. Bloggaaminen tuntuu jotenkin turhalta ilman uutta kuvallista antia. Myös verkkopankkitunnukset ovat imeytyneet kyseiseen mustaan aukkoon. Samoin autotallin oven avaaja. Onneksi auto ei sentään ole tallissa!

Kotona kuitenkin tapahtuu koko ajan. Huomaan, että lisääntynyt valo on antanut lisää energiaa tekemiseen. Ikeaan upposi melkoisesti rahaa perjantaina (sitä kotiinkuljetusta odotellessa), noin niinkun osana tätä energisyyttä ja järjestelyvimmaa. Ja ensi viikonlopulle meillä on suunnitteilla maalaustalkoot! Jotka toivottavasti toteutuvat, sillä keittiön kaapit kaipaisivat kipeästi valkoista huntua yllensä...

Kuva-anti on vanhaa (kun ei se piuha kerran löydy), kevään hehkutusta. Kevät on lempparivuodenaikani, eikä tätä vehreyttä kyllästy koskaan katsomaan. 

Näissä merkeissä toivotan aurinkoista alkavaa viikkoa! Täällä paistaa aurinko ja lämpöä on varmaan sen 20 astetta. Ihanaa!

2 kommenttia:

 1. Jotain uutta siis tulossa näytile pian ? :D
  Mukavia kevät fiilistelyjä sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! :) Uudistus on poikaa. Ja kiitosta!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...