keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Sneak peek

Vaikka aika harvoin tulee sensuroitua blogiin pääsevää kuvallista materiaalia ympärillä olevan sotkun kannalta, on olohuoneen kaaos (ja likainen matto) tällä kertaa sitä luokkaa, että vain vilautan uutuuksia.


Topi hyväksyi molemmat kuvan tulokkaat heti. Niinkin hyvin, että siinä kohtaa kun itse meinasin takamukseni ensimmäistä kertaa laskea uudenkarhealle Tirupille, olikin Topi siinä jo vetelemässä hirsiä. Niiskua ei tunkeilijat kiinnostaneet ennen kuin vasta iltamyöhään, jolloin löysin uusille kalusteille omat paikkansa. Sinänsä muuten jännä juttu, että vaikka olin tarkkaan suunnitellut ja miettinyt tulokkaiden paikat, eivät ne eilen meinanneet millään löytää sitä oikeaa sijaintia suhteessa kaikkeen muuhun. Mutta onneksi mööbleeraaminen on aina kivaa!


Niin juu, ja dilemmani mustan ja valkoisen nahkatuolin välillä ratkesi helposti. Ikeasta löytyikin musta-valkoinen kangasversio. Todennäköisesti myös turvallisempi ratkaisu kahden kissan miljoonaa kynttä ja omaa mielenterveyttäni ajatellen. Ja se kukonaskelkuvio on rakkautta.

Ps. Niistä viimeisistä paketeista löytyy jotain keltaista! :D

4 kommenttia:

 1. Oijoi! Hyvältä näyttää tämä sneak peak. :) Meilläkin nuo Tirupit, mutta valkoisella nahalla. Onko tämä kangas ihan uusi kuosi? En ole aiemmin huomannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cinnabaria, kiitos! Olin itseasiassa itsekin jo päätynyt valkoiseen nahkaiseen, kunnes Ikeassa satuin kohottamaan päätäni ja huomasin siellä yläilmoissa kolmannenkin vaihtoehdon. :D Nettisivuiltahan löytyy vain ne nahkaiset versiot. Googlesta olin kuitenkin löytänyt myös kankaisia Tirupeja (mm. musta-keltainen kukonaskel on pistänyt silmään), eli on näitä ainakin jossain kohtaa ollut myynnissä. Ehkä palaava tuote?

   Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän löytöön! Hieman meinaan pelotti kissojen suhtautuminen nahkakalusteisiin. Olen tässä vuosien saatossa nähnyt neljän eri kissan, hyvinkasvatetun sellaisen, repivän nahkakalusteita aina tilaisuuden tullen. :/ Toivottavasti tällä on pidempi ikä ehjänä, kangas ainakin tuntuu tiiviisti kudotulta ja laadukkaalta.

   Poista
 2. Onpa upean näköiset uutuudet! Mustakin olisi ihanaa saada joku nojatuoli tähän olkkariin, mutta sohva vie kaiken tilan.. Ehkä uuden pienemmän sohvan myötä saan sen nojatuolinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saska! Mä ajattelin todella pitkään pelkän sohvan riittävän, mutta kummasti sitä on nyt parina päivänä takamus hakeutunut nimenomaan nojatuolille. ;) Toivottavasti säkin saat jossain kohtaa uuden sohvan ja sen nojatuolin!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...