keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Roppakaupalla hyvää mieltä

Cinnabaria Valkoisesta Kodista muisti minua taannoin hyvän mielen haasteella, joka kyllä tulee nyt erinomaiseen saumaan! Tarkoituksena on siis kertoa kymmenen asiaa, jotka saavat minulle hyvän mielen, ja samalla lähettää haaste eteenpäin viiteen blogiin.

Ja mistä se hyvä mieli tuleekaan?

1. Mun omat höpömussukkani saavat päivittäin hyvälle mielelle. Siis kissat. Vaikka tekevät pahojaan - erityisesti Topi! - lepyn suunnilleen viidessä minuutissa ja naureskelen vaan kattimusten toilailuille.2. Kevät! Lempivuodenaikani, ehdottomasti. Varsinkin se vaihe kohta, kun kaikki rupeaa vihertämään yhtä aikaa.

3. Superihana veljentyttöni. Itsepäinen, hymyileväinen, nauravainen tättähäärä. Mökötyksen maailmanmestari ja tädin pieni nero. Kuukautta vajaa kolme vuotta.4. Perhe. Tärkeitä kaikki. Ilman olisi aika ankeaa. Vaikka välillä saattavatkin ärsyttää.

5. Ystävät. Piristävät aina päivää, kukin omalla tavallaan! Välillä voi olla pitkäkin aika kun ei nähdä, mutta ei se siltä tunnu, jatketaan vain siitä mihin jäätiin.6. Käsityöt. Ja uudet ihanat lankakerät! Mulla on lankaa varastoituna joku 15-20 kiloa, kun ihanan kerän osuessa kohdalle en voi olla ostamatta, aikapulasta huolimatta.

7. Oma koti. (No daa, tottakai.) Sisustushullu kun olen. Koti on se paikka, jossa saan rauhoittua, rentoutua, olla ihan oma itseni muista piittaamatta.8. Musiikki. Kotona ei koskaan ole hiljaista, ja töihinkin nappaan aina silloin tällöin iPodin mukaan.

9. Rivitaloasuminen. Yhtä juhlaa useamman vuoden (vuokra)kerrostalojen jälkeen. Se oma piha on ihana juttu, vaikka onkin vaatimattoman näköinen ja välillä turhankin työläs käytettävissä olevaan aikaan nähden.10. Haaveilu. Joskus arjesta irrottautuminen vaatii vähän haaveilua, ja vaikka ne haaveet ei välttämättä koskaan toteudu, tulee niistä hyvä mieli.

Siinähän niitä jo oli, eivät missään erityisessä järjestyksessä kuitenkaan. Vaikka ehkä sitä voi arvata, että jotkut asiat listalla saattavat olla tärkeämpiä kuin toiset... ;)

Joka tapauksessa, sen kummemmin en haastetta kenellekään osoita, vaan tarjoan haastetta ihan kaikkien halukkaiden suuntaan! Kerrothan minulle, jos sen tästä nappaat mukaasi - osaan sitten tulla kurkkimaan sinun hyvän mielen lähteitä. :)Ps. Voinko väittää itseäni enää reilu parikymppiseksi, kun tänään astuin virallisesti lähemmäs kolmea- kuin kahtakymmentä? 26 näyttää kyllä mukavammalta kuin 25. Ja vielä saa ainakin muutama vuosi tulla lisää ilman ikäkriiseilyä.

2 kommenttia:

 1. Onnea nuorukainen!!! reilu parikymppinen toimii erittäin hyvin ;)

  Tuo alin kuva on todella hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos enne! Täällä jatketaan reilu parikymppisenä... :D Alin kuva on yksi omista lemppareistanikin.

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...