perjantai 7. lokakuuta 2011

Palvelua, kiitos!

"Tarjoilijaaaaa, hei tarjoilijaaaaa!"


"Saiskos hei jo sitä aamupalaa?""Kanaa? Taas kanaa? Enksmää sais jotain muuta, pliis?"
"Kana?! Missä?!? Mulletännehetinytnytnytnyt nääääääälkäääääääää!!!!!"


Joka-aamuiset tunnelmat. Ahkerasta "kouluttamisesta" huolimatta herrasväki Kauhunen on päättänyt vallata ruokapöydän omaan käyttöönsä.

Kuvissa myös ihanat "uudet" retroverhot, jotka pelastin pari viikkoa sitten vintin ikkunasta lahoamasta. Haalistuneet, mutta ihanat. :)

Asiallinen valaistus kyllä tekisi ihmeitä meikäläisen muutenkin jo puutteellisille valokuvaustaidoille. Kiitos, lähestyvä talvi, tästä ankeasta pimeydestä! Kiitos myös sinulle, joulun kaupallisuus, kauppoihin ilmestyneistä "tunnelmavaloista". Hain jo omani.

Ps. Syytän myös viime yönä pudonneita kahta kukkaruukkua ja muutaman tunnin riehumisen jälkeen hellyyspuuskan saanutta Topia. Kyllä, neljältä aamulla haluankin siivota ruukunpalasia ja multia lattialta, ja tämän päätteeksi pitää herraa oikein hyvänä. Jeessöör, ehdottomasti!

4 kommenttia:

 1. Ihanat!! <3 <3

  Hieno löytö huutiksesta!:)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kissat valtaa keittiön pöydän. Johtuu kyllä ihan kasvatuksesta: me miehen kanssa ajettiin kissat pois pöydältä, aina kun nähtiin ja tytöt istuivat syömässä kissojen kanssa samassa pöydässä :)

  VastaaPoista
 3. Juu, varsinaista tapakasvatustahan se tuppaa olemaan kissojen kanssa. Ihmiselle. Oppii ainakin, ettei aina suju niin kuin haluaisin :D

  VastaaPoista
 4. Niina, kiitos! :) Välillä noiden kanssa ei tiedä itkisikö vai nauraisiko. :D

  Sirutuuli, kasvatus on kyllä aika iso osa noiden käytöstä! Mä olen koittanut kasvattaa eikä täällä edes tule niitä ristiriitaisia opetuksia, mutta... Topi kieltäytyy oppimista, ja samalla sitten opettaa Niiskun unohtamaan jo kertaalleen oppimansa. Toivotonta! :D

  Ella, tapakasvatusta ihmiselle, nimenomaan! Tässä sen huomaa, että harvemmin kissa oppii mitään, mitä ei halua oppia. :D

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...