perjantai 14. lokakuuta 2011

Kultainen keltainen

Viikko sitten esittelin makuuhuoneen sinisen hetken, mutta koska tunnetusti olen vaihtelunhaluinen ja lisäksi saanut jo vuosia sitten tarpeekseni sinisestä, ei kyllästyminen turkoosiin tullut yllätyksenä. Ja kyllähän sitä katseltiinkin jo keväästä asti.

Keltainen on ylivoimaisesti uusi sininen! Aikoinaan sininen oli se mun juttu. Ensimmäinen oma huoneeni oli sinisen ja keltaisen kaunis sekamelska. Kimppakämppään muuttaessani täytin kaikki omat alueeni sinisellä. Vielä siellä ensimmäisessä omassa vuokra-asunnossakin sininen oli päivän (ja vuosien) sana. Kunnes muiden värien kautta se rakkaus keltaiseen iski jälleen.

Keltainen viehättää raikkaudellaan ja iloisuudellaan. Ja oma, värisokea mieleni tykkää yhdistellä sitä melkein kaikkeen - se kun (mukamas) passaa ihan kaiken kanssa!

Tadaa, keltaisempi makuuhuone lähes olemattomin hankinnoin. Kyllä niistä romuvarastoista joskus sentään on hyötyä!
Ps. Kuvia ei ole stailattu - tapettiriekaleet lattialla ja suihkupullo (sekä siivousvälineet) käden ulottuvilla ovat näiden kämppäkavereiden ( = kissojen) kanssa arkipäivää.

5 kommenttia:

 1. Keltanen on kyllä hyvä väri syksyn pimeyteen :)
  Lämpöä ja valoa viikonloppuusi ♥

  VastaaPoista
 2. Keltainen on mahtava väri ja piristää ympäristöä jo pienenäkin väripilkkuna. Olen tuumannut sen sointuvan erityisen kauniisti mustavalkoiseen kissaan, joten arvatenkin kaikki Unnan tavarat ovat kirkkaankeltaisia :)

  VastaaPoista
 3. Riitta, kiitos! ♥ Keltainen kyllä piristää lämmöllään ja energisyydellään. :)

  Ella, keltainen on kyllä aivan täydellinen tausta mustavalkoiselle (ja mustallekin) kissalle, ja myös Niisku tuntuu tietävän tämän - ainakin sängylle eksynyt keltainen huopa on Niiskun mielestä erityisen kovaa huutoa nykyisin. :D

  VastaaPoista
 4. Joku muukin on ihastuksissa keltaiseen!?!?!?!? Niin ihana ja pirteä väri ..oih jos osaisin niin tekisin sen kaikille bloginikin lukijoille selväksi :D
  Pienillä jutuilla on sinnekkin saatu ihan uuden näköinen huone, tykkään <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Anna, kiitos, ja keltainenhan on kaikin puolin täydellinen! Ihanaa, että muutkin siitä pitävät! Mä haluaisin vetää keltaista maalia vähän joka puolelle kotona, mutta kun tuo asunnon todellinen omistaja ei niin väreille - erityisesti kirkkaille sellaisille - lämpene, höh.

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...