tiistai 18. lokakuuta 2011

Irtiotto

Välillä sitä pitää rentoutua oikein kunnolla. Hyvillä mielin, ilman syyllisyyttä tekemättömistä töistä. Lauantaina tein vielä pihatöitä, haravoin ja nautin kuulaasta, aurinkoisesta syyssäästä. Mutta illalla se alkoi, mun viikonloppu.

Kurkkua, paprikaa, porkkanaa ja jopa juustoa, kera dipin.

Herkkulautanen, lasillinen hyvää valkkaria, läjä elokuvia, lämmin viltti ja sohvan nurkka sekä tietenkin puikot ja lankakerä. Lauantai-ilta ja koko sunnuntai. Villatakki edistyy hurjaa vauhtia, ensimmäinen koskaan.Omena-rahkapiirakka omasta päästä, jääkaapista löytyneistä - hurrrjan hyvää, liiankin.

Eilen vapaapäivänä rentoutuminen jatkui vielä sohvannurkassa kutimen kanssa, tänään ahkerana töissä. Kyllä tällä viikonlopulla jaksaa taas uuden viikon!

3 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta ..ja tuo piirakka vieläkin paremmalta!!!

  Tuollaisia nollauspäiviä tarvitaan! Kuvia sitten hetimmiten villatakista ;)

  VastaaPoista
 2. Kuulostyaa ihan täydelliseltä tavalta viettää viikonloppu! Juuri tuolla tavalla pitäisi ihmisen hemmotella itseään useamminkin, antaa lupa herkutteluun ja vain olemiseen! Hyvä Jolindha!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anna! Mä en ole koskaan ollut omenapiirakan ystävä, mutta ai että tuo oli HYVÄÄ. :D (Joo tunnustetaan, söin sen viikonlopun aikana YKSIN.) Pitääkin kuvailla villatakkia jossain kohtaa - kunnianhimoinen tavoite on saada se valmiiksi lokakuun aikana (hah!).

  Jonna, eikö ole jännä, miten usein se itsestään huolehtiminen rentoutumalla tulkitaan laiskuudeksi? :) "Ja etkö sä tehnyt mitään koko viikonloppuna", oli eräs saamani kommentti. No teinhän minä, hemmottelin itseäni ja ihan vaan olin!

  VastaaPoista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...