keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tänään

Tänään se alkaa, se täälläkin mainostamani haave, paljonpuhuttu valokuvauskurssi!

En millään malttaisi odottaa iltaan, vaikka tiedän tämän päivän olevan raskas, raskaampi, raskain. Töihin puoli yhdeksän maissa, kymmenen tuntia töitä ja siitä sitten pikainen siirtyminen valokuvauksen pariin. Kotona arviolta ehkä kymmenen maissa. Vaan mulla ei ole vuosiin ollut oikeaa harrastusta, joten ymmärtänette mun innon! Jotain säännöllistä, joka keskiviikko puoli seitsemästä yhdeksään. Huhtikuun puolelle asti, rytmittämään tätä jatkuvaa työntekoa.Ja tuossa olikin oiva aasinsilta seuraavan aiheeseen. Työt! Enpä muistanut, että uuden työn aloittaminen on näin täyspäiväistä. Entisessä tein sen pakollisen 7,5 tuntia päivässä, ja that's it. Ei ollut tarvetta ylitöihin. Nykyään työpäivän keskimääräinen mitta on 8,5-10 tuntia. Se kaiken uuden opettelu, kokonaisuuden haltuunotto. Kotona jatkan usein kakkostyön parissa, varsinkin nyt tammikuussa tahti on tappava, koska paljon pitäisi saada tehtyä kuukaudessa. Vaan hetkeäkään en vielä ole katunut, on nämä uudet haasteet kuitenkin niin paljon mielenkiintoisempia kuin se entinen peruskaura!Pahoittelut siis hiljaisesta vuoden aloittamisesta! On takki ollut niin tyhjä töiden kanssa, etten yksinkertaisesti ole keksinyt mitään sanottavaa. :) Useimpina iltoina sitä tulee vaan tehtyä ruoka, ja tunti-pari töitä ennen nukkumaanmenoa. Mutta maanantaina huomasin lähestyvän kevään vaikutuksen, kun intouduin tekemään jotain sisustuksellista. Ehkä sen joulukuusenkin saan pakattua pois vielä ennen helmikuuta...

Ja kiitokset vielä mukana seuraileville sekä tervetuloa teille, jotka näytätte hiljattain eksyneen mukaan! Täällä on joskus tylsää, välillä vieläkin tylsempää, mutta ehkä se inspiraatio taas ilmoittaa itsestään. Viimeistään tammikuun ja vuosi-ilmoitusten jälkeen. ;)


Kuvituksena kännykästä löytyneet tammikuun kuvat. Neulominen nollaa aivot kaiken kiireen keskellä, samoin nuo karvapörrikät! ♥


2 kommenttia:

 1. Mukavaa valokuvauskurssia sinne! Uusi harrastus ja säännöllinen semmoinen ois tosiaan kiva. Mut ehkäpä sitä itsekkin jotain keksii tässä kevään aikana :) Ihania karvapörrikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut! Mulla on viimeksi teini-ikäisenä ollut säännöllisiä harrastuksia, melkoinen shokki oli astella sinne kansalaisopiston, tässä tapauksessa lukion tiloihin näin kymmenisen vuotta myöhemmin... ;) Mutta luulen, että tämä on juuri sitä, mitä olen jo muutamia vuosia kaipaillut tuohon työn rinnalle! :)

   Ja karvapörrikät kiittää!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...