maanantai 20. tammikuuta 2014

Olohuoneen monet kasvot

Viikonloppuna katselin olkkaria taas sillä silmällä. Jotain haluan tehdä. Pikkuhiljaa huone tuntuu taas lipsuneen liian tavaran ja ahtauden puolelle.

Lähdin selailemaan blogini olohuone-arkistoa, josko olisin niistä kuvista keksinyt, mikä tällä kertaa mättää ja mikä tuntui aiemmin erityisen kivalta. Ja sain päähäni laittaa sitä olkkarin historiikkiä myös teille nähtäväksi!

Tässä siis olkkarin monet kasvot, uudesta vanhempaan. Ihan sinne historiallisimpiin kuviin en kaivautunut, koska yllättävän paljon näitä kertyi jo nyt! Kuka muistaa, mistä kaikki alkoi, silloin aikana ennen Karlstadia. (Muistaako kukaan muu kuin minä vielä ne tyylihuonekalut, vai olenko ainoa traumatisoitunut?! Ne ihanathan kummittelee edelleen yläkerran romuhuoneessa!)

Mitähän sitä toteaisi yhteenvedoksi? Valkoista sohvaa mä kaipaan, ja jossain tuolla puolenvälin paikkeilla taisi olla se kaikkein mieluisin huone!

Kylmää maanantaita! Tämä tyttö lähti aamulla vaappumaan bussipysäkille kevyessä -25 asteen pakkasessa.

9 kommenttia:

 1. Tykkäsin eniten kuvista, joissa oli keltainen kaappi ikkunan vasemmalla puolella. Ja keltainen verho oli kyllä myös ihanan pirtsakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Sinulle on haaste blogissani.

   Poista
  2. Kiitos Punainen, sekä kommentista että haasteesta! Pitääpi käydä nappaamassa mukaan, pitkä aika edellisestä. :D

   Mä tykkään kanssa tuosta keltaisesta kaapista olkkarissa, vaikka vähän ahtaamman vaikutelman tekeekin. Keittiössä se oli turhan piilossa, kun olohuoneessa sitä tulee enemmän oleiltua... :)

   Poista
 2. Kolme alinta kuvaa iskee eniten. Uusimmissa kuvissa on superpaljon liian korkealla taulut ja muutenkin nuo vikat on ihanan eloisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enne, sä huomaat aina ne asiat, jotka muakin vaivaa. ;) Paljastettakoon, että mulla on tauluhyllyt odotelleet puoli vuotta nurkassa kiinnittämistä... Koska nykyisellään länttään taulut niihin kohtiin, mitkä seinään on tehty joskus 20 vuotta sitten. Ikävä kyllä, kiviseinät, porakone ja minä ei päästä yhteisymmärrykseen.

   Alimmissa kuvissa tykkään tosta matosta tosi paljon, mutta pitäisi roudata pesulaan. Kissa teki temppunsa. Useamman kerran.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, niissä on kyllä paljon munkin mieleen! :) Välillä mua harmittaa tietyt asiat tosi paljon kotona, mutta pitää koittaa keskittyä niihin hyviin puoliin...

   Poista
 4. Kaunis ja värikäs koti...tykkään...!
  Ihanstelee uusi lukijasi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, Irmastiina, ja tervetuloa messiin! :)

   Mä aina ihastelen muiden harmonisia koteja, mulla on semmoinen sekametelisoppa, että... :D Mutta kyllä se oma on oma, ja tämä tosissaan myös tuntuu omalle!

   Poista

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...