sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Missä blogini syntyy?

Punainen ihanasta, värikkäästä Punaista ja makeaa -blogista haastoi minut kertomaan, missä blogini syntyy. Kiitos vaan haasteesta, näitä on aina kiva toteuttaa!

Kuten varmasti monella muullakin bloggaajalla, myös minulla se kaikki tapahtuu sohvannurkassa. Ja tämähän on sinänsä hassu asia, koska kotoani löytyy myös se varsinainen työhuone pöytäkoneineen ja isompine näyttöineen. Silti se varsinainen työskentelykin tapahtuu usein siellä samaisessa sohvannurkassa, koska televisio ja keittiö ovat mukavasti lähettyvillä...

Ja tottapuhuen, se varsinainen työhuone on yksi kotini laiminlyödyimmistä huoneista, heti romuhuoneen, aka vierashuoneen, jälkeen... Siellä ei yksinkertaisesti viihdy!

Mutta pidemmittä puheitta, se bloggauspaikkani iltahämärässä. Ja siitä puheenollen, kuinka vaikeaa se on oikeasti tarttua siihen kameraan päivänvalon aikaan?!

Tämä postaus syntyi yhteistyössä Fridan kanssa...

In action!

TÄÄLLÄ se tapahtuu.
Ja mitä sitten näyttää ympärillä? Tässä on kyllä lievää sensurointia ilmassa, koska ruokapöytä ja eteinen on täynnä tavaraa...

Luikertelevia johtoja. Sain päähäni laittaa tv:n oheislaitteet kaappiin, mutta eihän siellä takaseinässä vielä ole niitä aukkoja johtoja varten.Missä juuri sinun blogisi syntyy? Haaste lähtee eteenpäin seuraaville kauniille, inspiroiville blogeille, kertokaahan jos tartutte tähän!


Ja samallahan tässä näkyi myös aiemmin pohtineeni olohuone-dilemman lopputuloksia. Lupaan hankkia niitä päivänvalokuviakin tässä lähiaikoina, ei se voi olla niin vaikeaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahtuisin kovasti kommentistasi! Pahoittelen samalla sanavahvistusta, roskapostin määrä on lisääntynyt huimasti...